Warta

  • POPS A DENT, DIY Dent lan Ding Removal Kit

    Umume mobil nabrak lan mudhun ing proses panggunaan. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing dipikirake pamilik mobil yaiku ndandani dhewe. Ing wektu iki, dheweke kudu ndandani kanthi tangan kanthi pambiyantu mobil. Panyeret mobil kanggo ndandani sithik iku murah lan trep banget kanggo ...
    Waca liyane
  • Cara Nggunakake Pengangkat Dent Puller Kanggo Ndandani Mobil Dent

    Umume mobil nabrak lan mudhun ing proses panggunaan. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing dipikirake pamilik mobil yaiku ndandani dhewe. Ing wektu iki, dheweke kudu ndandani kanthi tangan kanthi pambiyantu mobil. Panyeret mobil kanggo ndandani sithik iku murah lan trep banget kanggo ...
    Waca liyane
  • Piranti Diposaken Dent

    PDR, uga dikenal minangka Paintless Dent Repair Tools, nerangake cara mbusak dents sing luwih cilik saka awak mobil. Sajrone lumahing cat isih utuh, perbaikan cet kanthi bebas cat bisa digunakake kanggo ndandani kabeh jinis kerusakan. Plat aluminium lan baja loro bisa didandani ...
    Waca liyane
  • Teknologi Piranti Piranti Dent Diposake Paintless

     Prospek sing jembar: Ing Amerika Serikat, Jepang, Korea lan negara maju liyane, teknologi Paintless Dent Repair canggih wis digunakake. Proses ndandani logam lembaran tradisional disederhanakake kanthi nggunakake teknologi ora ana perbaikan cet cet, lan pena ...
    Waca liyane
  • Babagan Ndandani Dent Paintless

    Perbaikan dentis pisanan ditemokake dening Jerman. Akeh pabrikan kendaraan sing nggunakake teknologi sing padha kanggo ndandani kendaraan sing rusak nalika inspeksi pabrik. Bumps ora bisa dihindari nalika nggunakake mobil. Liwat serangkaian linggis profesional lan alat nyedhot, ...
    Waca liyane
  • Apa sing Diperbaiki Dent Paintless?

    Perbaikan dent Paintless (PDR) minangka proses kanggo ngilangi lekukan lan cacat liyane saka permukaan kendaraan tanpa nggunakake pangisi awak utawa ngecet maneh. Yen cat ing kendaraan rusak, PDR ora bisa digunakake kanggo ndandani kendaraan. Dents biasane didandani saka sisih mburi. Th ...
    Waca liyane
  • Kawruh Babagan Kaca Kaca Mobil

    Saiki, gelas ing mobil biasane dipérang dadi rong bahan, gelas laminasi lan gelas tempered. Kaca laminasi minangka kaca loro lapis kanthi film plastik ing antarane kaca-kaca kasebut sing ora bisa retak lan nyebar nalika ana kerusakan lan pecah. Amarga iki ...
    Waca liyane
  • Cara Nggunakake Alat Ndandani Dent Mobil

    Alat ndandani mobil, yaiku jugangan eksterior mobil tanpa lukisan lan dudu lembaran logam kanthi flat alat khusus, lan asline padha. Dadi apa pinemu utama babagan panggunaan alat ndandani depresi, sing kudu dikuasai kabeh wong? 1, c ...
    Waca liyane
  • Perbaikan depresi dibandhingake karo cat logam lembaran tradisional

    Siji kauntungan, efek ndandani iku apik. Perbaikan pit nggunakake teknologi paten lan proses sing disederhanakake, kanggo njaga kahanan asli cat, saengga regane asli kendaraan wis dijaga lan dibayangke. Lembaran logam tradisional kanggo mbukak sheet ...
    Waca liyane
  • Alat Manual Umum Kanggo Logam Lembar Otomotif

    Logam lembaran mobil minangka metode pangopènan mobil, uga dikenal minangka karya adhem. Yen katon awak mobil rusak lan cacat, proses lembaran logam dibutuhake. Ndandani tabrakan mobil wis digawe saka "smash welding pull fix ...
    Waca liyane
  • Perbaikan depresi dibandhingake karo cat logam lembaran tradisional

    Siji kauntungan, efek ndandani iku apik. Perbaikan pit nggunakake teknologi paten lan proses sing disederhanakake, kanggo njaga kahanan asli cat, saengga regane asli kendaraan wis dijaga lan dibayangke. Lembaran logam tradisional kanggo mbukak liwat sheet metal, ngilangke sputyour, pa ...
    Waca liyane
  • Spesifikasi Operasi Perbaikan Dent Mobil

    ndandani tutup ngarep. Perbaikan sampul ngarep cukup gampang, miturut kahanan kanggo ngilangi jampel utawa gosok adesif utawa pukulan bisa didandani, perlu dingerteni manawa lokasi gelut kanggo milih ing area sing didhelikake bisa uga. ndandani godhong ngarep ...
    Waca liyane