Babagan Kita

about

Sapa Kita?

Shanghai Just Better Tools Co., Ltd didegaké ing taun 2010 lan di lenggah ing NO.328 YangYue, YangWang Industral Park, distrik FengXian, Shanghai, China.

Alat Just Better digabungake karo pengembangan, manufaktur, Dept sales, lan spesialis sawetara alat Dent, alat otomatis lan produk sing gegandhengan. Produk kita diekspor menyang kabeh sudhut ing jagad iki.

1
2

Apa sing Ditindakake?

Just Better Tools mesthi tetep motto minangka "slamet liwat kualitas tinggi, tuwuh liwat keuntungan." Kita duwe tenaga teknisi kelas 1, lini produk lan rekayasa produksi sing apik uga sistem sertifikasi kontrol kualitas sing sampurna lan efektif.

Just Better Tools banget dianugerahi para pelanggan ing omah & luar negeri kanthi tembung-tembung lan kredit sing apik, sing mesthi nggawe kabijakan minangka "reformasi lan penguatan berkelanjutan, syarat-syarat pelanggan, kesempurnaan awake dhewe terus-terusan, pelanggan ' paningkatan kepuasan. " Kita mesthi ing layanan sampeyan lan ngenteni kontak sampeyan.

3
4

Napa Pilih kita?

Kebijakan kualitas

menang kanthi kualitas apik, memenuhi syarat para pelanggan, reformasi berkelanjutan, kurang kesempurnaan awake dhewe.

Gol kanggo kualitas

deleng rasio kualitas pass produk mesthi ≧ 99% lan tanggal pengiriman 100% miturut jadwal.

OEM & ODM Ditampa

Ukuran lan bentuk sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng diparingi ide karo kita, ayo bareng-bareng nggawe urip luwih kreatif.

1
2
3
11

Watch Us in Action!

BUDAYA KORPORAT

Merek global didhukung dening budaya perusahaan. Kita ngerti manawa budaya perusahaan dheweke mung bisa digawe liwat Impact, Infiltration lan Integrasi. Pangembangan klompok kita wis didhukung dening nilai-nilai inti sajrone taun-taun kepungkur -------Kejujuran, Inovasi, Tanggung jawab, Kerjasama.

121

Kejujuran

Klompok kita mesthi netepi prinsip, berorientasi wong, manajemen integritas,

kualitas paling apik, reputasi premium Jujur wis dadi

sumber nyata saka klompok kompetitif kita.

Amarga duwe semangat kaya ngono, Kita wis nindakake kabeh langkah kanthi cara sing mantep lan mantep.

Inovasi

Inovasi minangka inti saka budaya klompok kita.

Inovasi nyebabake pangembangan, sing nyebabake nambah kekuatan,

Kabeh asale saka inovasi.

Umat ​​kita nggawe inovasi ing konsep, mekanisme, teknologi lan manajemen.

Perusahaan kita selawase ing status sing diaktifake kanggo nampung perubahan strategis lan lingkungan lan siyap-siyap kanggo kesempatan sing bakal muncul.

Tanggung jawab

Tanggung jawab nggawe wong duwe ketekunan.

Klompok kita duwe tanggung jawab lan misi sing kuwat kanggo klien lan masarakat.

Kekuwatan tanggung jawab kasebut ora bisa dideleng, nanging bisa dirasakake.

Wis mesthi dadi kekuwatan pangembangan klompok kita.

Kerja sama

Kerja sama minangka sumber pangembangan

Kita usaha kanggo mbangun klompok kerja sama

Kerjo bareng nggawe kahanan win-win dianggep minangka target penting banget kanggo pangembangan perusahaan

Kanthi nindakake kerjasama integritas kanthi efektif,

Klompok kita wis bisa nggayuh integrasi sumber daya, saling nglengkapi,

ayo wong Profesional menehi keahlian khusus kanggo kabeh

LAYANAN KAMI

Layanan pra-sales

Sawise layanan

-Dukungan penyelidikan lan konsultasi. layanan teknis insinyur sales siji-kanggo-siji.

-Hot-line layanan kasedhiya ing 24 jam, nanggepi 8h.

-Garansi setaun. Nyedhiyakake dhukungan teknis kabeh umur kanggo produk.

-Terusake kontak kabeh-umur karo klien, entuk saran babagan panggunaan peralatan lan gawe kualitas produk terus sampurna.