Alat Ndandani Awak Otomatis

  • BT4005 10lbs Dent Puller Set

    BT4005 10lbs Dent Puller Set

    Barang No.:BT4005

    Pethel geser digawe saka baja alus kanthi bobot geser 10lbs

    Kasedhiya nangani genggeman knurled kanggo kontrol ekstra

    Mesin cuci klebu Panas sing diobati kanthi keras

  • BT5131 6pcs Wiper Arm Puller Set

    BT5131 6 pcs Wiper Arm Puller Set

    Barang No.:BT5131

    6Pc Kaca Depan Wiper Arm Ndandani Puller Removal Tool Kit Set

    * 1 # -Audi Q7

    * 2 # -Audi A3, A4, A5, A6

    * 3 # -VW Lupo nd Polo

    Opel Astra G, Zaphira B, Corsa C, Vectra C…

  • BT5427 Windshield Removal Tool Set

    Set Alat Mbusak Kaca Depan BT5427

    Barang No.:BT5427

    Set Alat Mbusak Kaca Depan 7 pcs kalebu kabeh alat khusus sing dibutuhake kanggo nyopot kaca ngarep kanthi aman lan cepet saka macem-macem kendaraan.

  • BT8601 12pcs Air Bag Removal Tool Set

    BT8601 12 pcs Alat Hapus Kantong Udara

    Barang No.:BT8601

    * 12 Alat Alat Hapus Kantong Udara

    * 5-1 / 4 ″ Socket Bit Dr.x87mm (L):

    * 2-Torx: T25 (Kanggo BMW), T30 (Kanggo AUDI, OPEL, RENAULT, VW)

    * 2-Torx (tamperproof): T25H (Kanggo BMW), T30H (Kanggo AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL)

    * 1-Hex: 5mm (Kanggo AUDI)

  • 12pcs Trim Remover Tool Set

    Set Alat Remover 12 pcs

    Barang No.:BT1008

    * Kanggo ngilangi lan manipulasi trims interior

    * Bisa digunakake kanggo panel lawang, dashboard fascias, strip strip lan aplikasi liyane sing padha ing industri otomotif, kelautan lan penerbangan.

    * Nggawe 12 alat nilon non-marking khusus kalebu nutul palu kanggo memenuhi syarat tartamtu

  • Wiper Arm Removal Tool

    Alat Ngilangake Wiper Arm

    Barang No.:BT5143A/B

    * Cast omah nganggo bolt thrust ball-end flat kanggo aman lan aman tombol wiper sing dipasang ing layar angin.

  • Auto Body Tool HSS Step Drills

    Alat Body Auto HSS Drills Drills

    * Digawe saka HSS, sampurna kanggo ngebur baja, tembaga, tembaga, aluminium, kayu lan plastik.

    Barang No. Spesifikasi
    BT1348 4-12mm
    BT1349 4-20mm
    BT1350 4 - 30mm
  • 5pcs Extra Long Torx Screwdriver Set

    Set 5 obeng Torx Panjang Ekstra

    Barang No.:BT2509

    * Alat profesional kanggo panggunaan komersial utawa sok-sok

    * Diproduksi saka baja Cr-V kanggo kekuwatan lan daya tahan

    * Obeng Torx sing luwih dawa sing cocog kanggo mlebu ing wilayah sing angel.

    * Obeng Torx: T15, T20, T25, T27 T30 X 300mm

    * Khusus kanggo batang Mercedes Benz lan karya liyane

  • 46pcs Radio Release Tool Set

    Set Alat Rilis Radio 46 pcs

    Barang No.:BT5118

    * Piranti alat sing lengkap kanggo ngeculake lan ngilangi unit hiburan ing mobil kanthi kendaraan populer.

    * Aplikasi:

    Audi, Becker, Blaupunkt, BMW, Clarion, Fiat; Wani, Ford, JVC, Kenwood 2 (98-01), Mercedes, Opel-Inbus, Panasonic, Pioneer, Porsche, PK-Kenwood 01, Skoda (02on), Sony, Vauxhall / Opel, VW

  • 9pcs Spot Weld Cutter and Drill Set

    9 pcs Spot Weld Cutter lan Bor

    Barang No.:BT5138

    * Kanggo ngebor las titik ing panel kendaraan paling akeh.

    * Kalebu:

    1pc 3/8 ″ (9.5mm) pemotong las titik,

    1pc 5/16 ″ (8mm) HSS pengeboran batu bara lan

    Kepala cutter 5 pcs 3/8 ″ (9.5mm)

    2 pcs pin bor cadang 

  • 13pcs Spot Weld Cutter Set

    Set Cutter Las 13 pcs

    Barang No.:BT5139

    * Kanggo ngebor las titik ing panel kendaraan paling akeh.

    * Kalebu:

    1pc 3/8 ″ (9.5mm) pemotong las titik,

    Kepala pemotong 10 pcs 3/8 ″ (9.5mm)

    2 pcs pin bor cadang

  • Auto Repair Tool 9pcs Spot Weld Cutter and Drill Set

    Alat Perbaikan Otomatis 9 pcs Spot Weld Cutter lan Bor

    Barang No.:BT5140

    * Kanggo ngebor las titik ing panel kendaraan paling akeh.

    * Kalebu:

    1pc 5/16 ″ (8mm) pemotong las titik,

    1pc 3/8 ″ (9.5mm) pemotong las titik,

    2 pcs 3/8 ″ (9.5mm) ganti sirah cutter

    2 pcs 5/16 ″ (8mm) ganti sirah cutter

    2 pcs pin bor cadang

    1pc L hex shank Wrench