Alat Arm Joint Ball lan Pitaman

  • Universal Adjustable Jaw Ball Joint Puller

    Puller Joint Ball Jaw sing bisa disetel Universal

    Barang No.:BT9058

    5 Pullable Jaw Ball Joint Puller Set, Separator Remover Puller Universal Adjustable

    Spesifikasi:

    * Pangowahan cepet inovatif lan tumindak prasaja kanggo garpu sing cocog

    * Aktifake operator kanggo milih ukuran rahang sing bener tanpa njupuk kabeh ekstraktor menyang kendaraan

    * Sudhara bukaan sing bisa disetel

  • Ten Way Slide Hammer Puller Set BT9027B

    Ten Way Slide Hammer Puller Set BT9027B

    Barang No.:BT9027B

    * Sepuluh cara penarik slide hammer slide minangka koleksi alat serbaguna sing digunakake kanggo macem-macem aplikasi penarik. Bisa digunakake kanggo poros jinis flensa, segel minyak, lan bagean pencet liyane. Set kalebu yoke 2 arah lan 3 arah sing bisa disiyapake kanggo narik internal utawa eksternal.

  • 5pcs Tie Rod Ball Joint Pitman Arm Tool Kit

    5 pcs Dasi Rod Ball Joint Pitman Arm Tool Kit

    Barang No.:BT9005

    Deskripsi Produk: Set kit Separator Bola 5 pcs iki minangka alat profesional kanggo mobil lan truk ringan. Kanthi pesawat iki, efisiensi pangopènan bakal luwih apik, setengah karya kanthi asil dobel. Set kabeh dikemas ing kotak sing solid, lebokake alat kanthi apik, sampeyan meh ora bakal kelangan alat kanthi kompak iki. Piranti dirancang kanthi erat disambungake supaya tetep stabilitas.5pc dasi rod pitman arm separator kit kanggo misahake sendhi bola lan dasi. Telung garpu kanthi poros sing bisa diijolake kanggo digunakake kanthi palu utawa palu udara biasa.

  • 6pcs Front End Service Tool Kit

    Kit Alat Layanan Pungkasan 6 pcs

    Barang No.:BT6020

    Kit Alat Pungkak Lengan Pungkir Profesional

    * Kit Alat Joint Ball End End iki dirancang khusus kanggo gampang ngilangi pemisahan gabungan bola, ujung batang dasi ngarep lan lengen pitman ing model mobil sing paling populer. Cocog banget karo mobil kompak, mobil ukuran tengah, lan truk pickup entheng, nanging ora cocog karo mobil ukuran lengkap, truk pickup ukuran ukuran lan ukuran lengkap. Dirancang kanggo ngilangi jinis-jinis populer saka arm pitman, rod dasi, lan sendi bal ing kendaraan sing paling akeh.

  • 5pcs Heavy Duty Tie Rod End Ball Joint Tool Kit Auto Repair Tool

    5 pcs Tie Heavy Duty Rod End Ball Joint Tool Kit Auto Tool Perbaikan

    Barang No.:BT2511

    APLIKASI: Pemisah gabungan bola digunakake kanggo misahake sendhi werni saka lengen dhukungan spindle ing kendaraan penggerak roda ngarep, yaiku domestik lan impor.

    KUALITAS: Set iki dilengkapi konstruksi baja paduan siji sing njamin daya tahan lan kekuwatan kanggo nahan kekuwatan tugas sing abot sing ditransfer menyang lampiran otomotif ing garasi utawa omah sampeyan.

  • Ball Joint Separator(Big Jaw)

    Separator Gabungan Bola (Rahang Gedhe)

    Barang Ora.:BT6021

    * Selehake desain rahang palsu sing landhep, kanggo ngilangi sendhi werni lan suspensi nganti diameter 30mm

    * Aplikasi: Audi, Mazda, Benz, BMW

  • Ball Joint Separator

    Separator Gabungan Bal

    Barang Ora.:BT6022

    * Ball Joint Separator kanggo nyopot setir lan bal bola suspensi nganti diameter 20mm.

  • Ball Joint Separator

    Separator Gabungan Bal

    Barang Ora.:BT83025

    * Desain kanggo nyopot batang trek saka lengen kemudi tanpa ngrusak pin taper. Cocog karo mobil samll & van ringan.

    * Kapasitas rahang: 17mm