Bolt lan Ekstrak Kacang

  • 5pc Twist Socket Set

    5pc Set Socket Twist

    Barang No.:BT1343

    5Pcs Twist Socket Set Locking Wheel Metric Lug Nut Bolt Stud Extractor Remover Tool Kit

    1. Nggawe Pakaryan Sampeyan Kanthi Luwih Gampang: Ekstrak remover nut lug kunci iki rusak utawa rusak, cepet lan efektif. Mung kudu nggunakake palu kanggo nyithak alat penghapusan ing kacang sing rusak, banjur pilih kunci pas drive 1/2 inci kanggo mbusak kacang sing dikaratake iki.

  • 10pcs Multi Spline Screw Extractor Kit

    Kit Ekstrak Sekrup Multi Spline 10 pcs

    Barang No.:BT1329

    Fitur:

    1. Ukuran ekstraktor lan ukuran bit bor sing disaranake diukir ing saben alat, trep kanggo dingerteni.

    2. Seruling spiral wis dilebokake kanggo nambah genggeman uga nambah kekuatan kanggo kinerja sing luwih apik.

    3. Bisa digunakake kanthi bor bor heksagonal kanggo macem-macem aplikasi, luwih praktis.

    4. Copot sekrup, tabung, alat kelengkapan sing rusak, sekrup lan aksesoris soket hex, lsp.

  • 9pcs Stud Removal & Intaller Set

    9 pcs Aman Aman & Intaller Set

    Barang No.:BT1326

    Fitur:

    * Dirancang kanggo aman, kunci bolt, lan kandang kunci aman.

    * Cocog kanggo piranti tangan lan listrik.

    * Bisa digunakake nganggo 3/8 ″ bar / ratchet.

    * Lengkap karo kasus nggawa sing gampang kanggo panyimpenan cepet lan gampang.

    * Copot kacang yaiku sepuluh set ukuran sing beda-beda sing cocog kanggo rusak, samberan kacang sing dikaratake, iki dijupuk minangka

  • 25pcs Multi Spline Screw Extrator Set

    25 pcs Multi Spline Screw Extrator Set

    Barang No.:BT1328

    Katrangan: Diproduksi saka baja Chrome Molybdenum sing dianggep panas, dirancang kanggo ngilangi kancing lan baut sing rusak. Desain spiral kuwalik kanggo genggeman maksimal lan endhas bentuk hex. Ukuran bor sing disaranake (kanggo bolongan pilot) terukir ing saben ekstraktor, cocog kanggo aplikasi torsi dhuwur. Disedhiyakake ing kasus panyimpenan.

  • 35pcs Master Extractor Set

    Set Ekstraktor 35 pcs

    Barang No.:BT1327

    35 Pc. Screw Extractor lan Bor Bit Set

    * Dirancang kanggo ngilangi kancing, bolt, sekrup soket lan perlengkapan sing rusak

    * Desain spiral tangan kiwa sing agresif kanggo kekuwatan genggeman ekstra

    * Seruling spiral dirancang kanggo nancepake logam menyang jero nalika ngowahi alat kasebut, dadi resistensi pengikat mundhak, genggeman ekstraksi mundhak

    * Ukuran ekstraktor lan ukuran bor sing disaranake diukir ing saben alat

  • Screw Extractor Set 5pc 1 2 Sq Drive

    Screw Extractor Set 5pc 1 2 Sq Drive

    Barang Ora.:BT1340

    * Digawe saka baja Chrome Molybdenum sing dianggep panas

    * Disign spiral benang mbalikke kanggo genggeman maksimal

    * Cocog kanggo digunakake kanthi 3/8 ″ Sq drive impact lan ratchets

    * Isi: 8,10,12,14,16mm

  • Screw Extractor Set 6pc 3 8 Sq Drive

    Screw Extractor Set 6pc 3 8 Sq Drive

    Barang Ora.:BT1341

    * Digawe saka baja Chrome Molybdenum sing dianggep panas

    * Disign spiral benang mbalikke kanggo genggeman maksimal

    * Cocog kanggo digunakake kanthi 3/8 ″ Sq drive impact lan ratchets

    * Isi: 2,3,4,6,8,10mm

  • 10pcs Multi Spline Screw and Nut Extractor Set

    10 pcs Multi Spline Screw lan Nut Extractor Set

    Barang Ora.:BT1342

    * Dirancang kanggo mbusak baut lan kancing sing rusak

    * Digawe saka baja Chrome Molybdenum sing dianggep panas.

    * Suling spiral mbalikke dirancang kanggo genggeman maksimal.

    * Bisa digunakake kanthi kunci pas, kunci pas ratchet, kanthi adaptor 1/4 ″, Uga bisa di-drive nganggo bor electirc

    * Scoket corak 5 pcs, 3/8 ″ Dr, kanthi ukuran 10,12,14,16,19mm

    * 5 pcs multi spline screw extractor, 2 pcs 3/8 ″ Dr, kanthi ukuran 4, 6mm, 3 pcs 1/2 ″ Dr, kanthi ukuran 8,10,12mm

    * 1 pcs saben 1/4 ank shank, 3/8 ″ lan 1/2 ″ adaptor

  • 10pcs Damaged Bolt & Nut Extractor Set(High Profile)

    10 pcs Bolt & Kacang Ekstrak Kacang Rusak (Profil Tinggi)

    Barang Ora.:BT1344

    * Dirancang kanggo mbusak kacang lan baut sing rusak.

    * Digawe saka baja Chrome Molybdenum sing dianggep panas.

    * Suling spiral mbalikke dirancang kanggo genggeman maksimal.

    * Cocog kanggo digunakake nganggo 3/8 ”Sq drive utawa spanner.

    * Isi: 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19mm, 1pc 7 x 90mm Drift

  • 10pcs Damaged Bolt &Nut Extractor Set(Low Profile)

    10 pcs Bolt & Kacang Ekstrak Kacang Rusak (Low Profile)

    Barang Ora.:BT1345

    * Dirancang kanggo mbusak kacang lan baut sing rusak.

    * Digawe saka baja Chrome Molybdenum sing dianggep panas.

    * Suling spiral mbalikke dirancang kanggo genggeman maksimal.

    * Low profile kanggo aplikasi kanthi akses diwatesi.

    * Isi: 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19mm, 1pc 7 x 90mm Drift

  • 11pcs 3 8 SQ DR. Bolt Extractor Socket Set

    11 pcs 3 8 SQ DR. Bolt Extractor Socket Set

    Barang Ora.:BT3273

    * Sockets baja molibdenum krom palsu

    * Desain inovatif nyedhiyakake daya cekelan maksimal kanggo ngilangi fasteners sing rusak

    * Isi: 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,19mm.

  • 3pcs 1 2 Dr.Damaged Wheel Nut Remover

    3 pcs 1 2 Dr. Remover Kacang Roda

    Barang Ora.:BT3263

    * Genggeman profil khusus rusak utawa bolong rodha bunder

    * Ukuran: Sockets jero 17/19 / 21mm

    * Diproduksi saka scm440 kanthi Manganese Fosfat

    * Disedhiyakake ing kasus cetakan jotosan kanggo panyimpenan