Alat Rem lan Kopling

  • 5pcs Brake Piston Wind Back Tool Set

    5 Alat Brake Piston Wind Back Tool Set

    Barang No.:BT9010A

    1. Prasetel piston rem nalika ngganti pad rem

    2. Kanthi adaptor universal, bakal dioperasikake nganggo T-handle utawa kunci pas 19mm

    3. Aplikasi: Audi, VW, Skoda, Ford, Honda, Jaguar, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Saab, Rover, Subaru, Toyota, Volvo

    4. Digawe saka bahan baja premium, kanthi kekuatan dhuwur lan kekerasan sing apik.

  • 7pcs Adjustable Brake Caliper Rewind Tool Kit

    7 Alat Brake Caliper Rewind Tool Kit

    Barang No.:BT9000

    * Kanggo operasi tekanan ndhuwur macem-macem model piston rem, kanggo pencet bali piston rem lan ganti bantalan rem;

    * Ndandani lan masang silinder rem otomotif, pompa, lan penggantian bantalan rem minangka alat penyesuaian lengkap kanggo silinder rem ing pasar. Gampang dioperasikake lan gampang. Iki minangka alat sing penting kanggo ndandani otomatis ing garasi.

  • 13PCS ATF Transmission Fluid Oil Filling Refilling Adapter Kit Set

    13PCS ATF Transmisi Cairan Isi Isi Adaptor Isi Paket Adaptor

    Barang No.:BT7013

    1. Kanggo digunakake karo Alat BT3688 lan BT3699 ATF Filling System nanging kompatibel karo merek tank isi liyane.

    2. Kalebu 13 adaptor sing cocog kanggo FORD, VW / AUD, Mercedes, Skoda, BMW, Honda, Nissan,…

  • 8pcs Drum Brake Tool Set

    Set Alat Rem Drum 8 pcs

    Barang No.:BT4019

    * Pelayan Rem Copot Instal Kit Alat Brake Springs

    * Alat ngilangi installer rem

    * Alat alat rem drum berkualitas tinggi iki kudu ana ing garasi utawa bengkel kanggo para profesional lan para penggemar

    * Digawe saka bahan berkualitas tinggi, alat alat rem berlapis krom sing tahan panas iki awet banget.

  • 16pcs Air Brake Piston Wind Back Tool Set

    16 Pcs Brake Udara Piston Angin Alat Bali

    Barang No.:BT4016

    Yen sampeyan angel nyoba ngreset pistol kaliper rem, lan rumangsa wis wayahe luwih gampang, ngirit wektu lan tambah akeh karo Alat Alat Dadu Caliper Piston.

  • 3 Jaws Brake Cylinder Hone

    3 Rahang Silinder Rem Hone

    Barang Ora.:BT1086

    * Apik kanggo ngasah kaliper rem lan silinder rodha

    * Dilengkapi watu kelas menengah 28.5mm (1-1 / 8 ″) kanthi

    * Kapasitas sing bisa digunakake saka? 20-64mm (3/4 ″ -2-1 / 2 ″)

  • 3 Jaws Engine Cylinder Hone

    3 Rahang Silinder Mesin Rahang

    Barang Ora.:BT1087

    * Kanggo silinder, bantalan, pori-pori lan pipa sing paling cepet, paling akurat ngasah / debur saka silinder

    * Kapasitas: 2 ″ -7 ″ | 50-178mm, kanthi 3 ″ Hone

  • Two Way 6L ATF Pneumatic Fluid Extractor Dispenser

    Dispenser Ekstrak Cairan Pneumatik ATL Rong Cara 6L

    Barang Ora.:BT3688

    * Kanggo ekstraksi lan ngisi minyak gearbox / minyak saka kendaraan bermotor, pit motor, mesin laut, generator lsp

    * Wadhah 6L kanthi operasi pemicu supaya gampang digunakake katup sekrup supaya gampang disebar lan ngekstraksi cairan

    * Tekanan kerja 0-30psi pasokan udara dibutuhake nganggo inlet udara 1/4 ″

    * 1.2M selang karet fleksibel

  • Two Way 10L ATF Pneumatic Fluid Extractor Dispenser

    Dispenser Ekstrak Cairan Pneumatik ATL Two Way 10L

    Barang Ora.:BT3689

    * Kanggo ekstraksi lan ngisi minyak gearbox / minyak saka kendaraan bermotor, pit motor, mesin laut, generator lsp

    * Wadah 10L kanthi operasi pemicu supaya gampang digunakake katup sekrup supaya gampang disebar lan ngekstraksi cairan

    * Tekanan kerja 0-30psi pasokan udara dibutuhake nganggo inlet udara 1/4 ″

    * 1.2M selang karet fleksibel

  • Pneumatic Pressure Bleeder Kit

    Kit Bleeder Tekanan Pneumatik

    Barang Ora.:BT3692

    * Cocog kanggo rem getihen lan sistem kopling kanggo kendaraan kanthi sistem ABS. Sampeyan bakal bisa nindakake operasi siji wong ing garasi sampeyan dhewe & cocog kanggo bengkel.

    * Tangki tekanan rendah (10-40psi) bisa diisi nganggo unit udara sing dikompresi kanthi portabel

    * Wadhuk gedhe tegese nyuda risiko nglakokake sistem garing sajrone proses getihen ganti cairan.

    * Disedhiyakake karo macem-macem adaptor kendaraan Eropa, Jepang lan AS.

  • Master Cylinder Brake Bleeder Adapter Kit

    Kit Adaptor Rem Silinder Bleeder

    Barang Ora.:BT3692A

    * Isine akeh adaptor universal lan tutup khusus pabrikan. Kanggo digunakake karo BRAKE BLEEDER (BT3692)

    * Uga kasedhiya kanggo nggunakake bleeders tekanan tradisional

    * Kabeh adaptor kasedhiya kanthi individu

  • Brake Fluid Tester with Digit Display

    Tester Cairan Rem kanthi Tampilan Digit

    Barang Ora.:BT3693

    * Sing unik ing pasar kanthi tampilan digit

    * Tampilan Digit ing kelembapan ing cairan Rem kanggo maca langsung

    * 6 LED nuduhake status cairan Rem

    * Pilihan cairan rem: DOT3, DOT4 lan DOT 5.1

    * Peringatan muni yen digit luwih saka 3%

    * Cukup lebokake probe lan pencet tombol kanggo asil langsung