Ndandani Set Pull Recessed

Barang Ora.:BT20020H-12

Ndandani Set Pull Recessed kanggo karya ndandani gigi otomotif, bisa ndandani lekuk lan efektif.

palu penarik luwih kuat kanggo ndandani dent tanpa cat, Pethel penarik beda kanggo ndandani perbaikan dent liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Ndandani Set Tarik Recessed Kalebu

BT20020H-12 Repair Recessed Pull Set --2

Gambar bledosan

BT20020H-12 Repair Recessed Pull Set --3
Kothak kemasan / cm Bobot reged / set KGS
75 * 32 * 18 24

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita