Kit Rod Pancing Profesional 50PCS

Barang Ora.: BT20086-50

Kalebu:
5 pcs Adjustable nangani (360 derajat) pancing

Batang Ikan 4 pcs

3 pcs sirah sing bisa diijolake (tips sing beda) Pancing

38 pcs pancing liyane


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Fungsi :

Ndandani lek ing awak mobil

Alat ndandani awak mobil PDR Profesional alat ding ding Pancing Rod Rod kanggo ndandani Non-trace.

Digawe saka baja paduan stainless steel bermutu, cukup awet kanggo meksa mental tanpa mlengkung utawa rusak. Baja tahan korosi batang penghilang gigi ora bakal teyeng lan tetep padhang ing saben wektu.

Nggunakake akeh: 

Alat ndandani dent iki duwe macem-macem jinis rod sing cocog kanggo macem-macem aplikasi, apa wae mobil, kulkas utawa proses mental sheet liyane, kabeh bisa digunakake.

Packing:

1. Kothak karton.

2. Miturut panjaluk sampeyan

Gambar bledosan:

50PCS Professional Hook Rod Kit-2

Cara nggunakake Kit Rod Pancing Profesional 50PCS

1. Pisanan ndeteksi deformasi nggunakake reflektor cahya. Proses iki bakal mbantu sampeyan ngenali orientasi logam kanthi bener lan ningkatake perbaikan.

1

2. Banjur, nggunakake batang logam, disaranake milih bentuk ujung sing cocog kanggo umume wong lan mindhah lekukan saka njero utawa ing sangisore panel. Pancing sing beda-beda wujud lan dawa bisa dipilih miturut ambane bedog sing beda kanggo ngrampungake gaweyan ndandani.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita