8 Removal Wiper Arm Removal

Barang No.:BT5142

* Cocog kanggo ngilangi tangan wiper sing wangkal, korosi utawa kanthi posisi kikuk kanthi cepet lan gampang.

* Nyegah kerusakan ing awak lan gelas sekitar.

* Cocog kanggo paling akeh lan model kendharaan sanajan cocog banget kanggo Audi, BMW, Ford, Mercedes, Peugeot, Kursi, Skoda, Vauxhall / Opel lan VW. 


Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita