4 pcs HSS Cobalt Spot Weld Drill Set

Barang No.:BT5144

* Baja kanthi kecepatan tinggi kanthi bit kobalt, dilapisi titanium, ngalangi supaya ora panas banget

* Desain nib centering khusus supaya ora minger

* Ukuran: 1 pc 6.5mm, 8mm, 10mm kanthi 45mm L

* Ukuran: 1 pc 8mm kanthi 79mm L


Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita