Perbaikan Jembatan Alat Piranti Dent Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Dening

Item No. kasebutBT211019

Fitur:

1. Klebu 5 pcs tab lem ukuran sing beda-beda, gampang digunakake, kabeh wong bisa nggunakake.

2. Gagang duwe desain poligon sing luwih apik kanggo ndandani mobil.

3. Mbenakake awak nyepetake mobil kanthi ora cet, ora ngrusak cat asline.

4. Ukuran tab sing beda, bisa ndandani ukuran untu sing beda-beda.

5. Cocog kanggo ukuran dent ing 14cm.


Detail Produk

Tag Produk

Car Repair Bridge Tool Dent Repair Tools Pulling Bridge Puller Car Dent Repair Kit-4

Dhaptar pengepakan

1 set narik jembatan
Tab lim 5 pcs

Werna

Bobot

 Ukuran (cm)

Sliver + Ireng

0,4

18.5x5x10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita