Alat Sistem Pendingin

  • BT0113 Cooling System Vacuum Purge & Refill Kit

    BT0113 Sistem Pendingin Vacuum Purge & Refill Kit

    Barang No.:BT0113

    Mesin Pendingin Vakum & Sistem Isi Ulang Sistem Pendingin Mesin

    Fungsi Filling Coolant Type Vacuum: Pengisi pendingin vakum pneumatik pisanan nyedhot lan nggawe vakum ing sistem pendingin kanthi nggunakake udara toko, banjur narik coolant menyang sistem pendinginan. Tambahake bahan pendingin ing vakum, ora ana kanthong udhara sing amba lan aja nganti perang utawa karusakan mesin liyane. Biasane, butuh 5-10mins kanggo ngisi ulang bahan pendingin, wektu sing pas gumantung karo ukuran tank. Gampang dioperasikake lan ngirit wektu.

  • BT9045 27pcs Master Cooling Radiator Pressure Tester with Vacuum Purge and Refill Kit

    BT9045 27 pcs Master Cooling Radiator Pressure Tester kanthi Vacuum Purge lan Refill Kit

    Barang No.:BT9045

    27 pcs Master Cooling Radiator Pressure Tester kanthi Vacuum Purge lan Refill Kit

    Multifungsi: Set kasebut minangka kit alat radiator sing komprehensif, kalebu deteksi kebocoran, pangukuran suhu lan fungsi ngisi coolant. Penguji pompa tangan tekanan ing waduk / tutup, lan jaga supaya udan mandhuwur wektu kanggo konfirmasi sistem bocor mudhun. Pengisi vakum pneumatik pisanan nyedhot lan mbentuk vakum ing sistem pendinginan kanthi nggunakake udara toko, banjur narik coolant menyang sistem. Tambahake bahan pendingin ing vakum, ora ana kanthong udhara sing amba lan aja nganti perang utawa karusakan mesin liyane.

  • Jaguar, Land Rover Fan Clutch Tool Set

    Jaguar, Set Alat Kopling Fan Rover

    Barang Ora.:BT5430

    * Ngganti rakitan kopling penggemar ing kendaraan Land Rover.

    * Dirancang dawa lan lancip supaya gampang digunakake ing papan sing sempit.

    * Dawa: 650mm.

    * Ukuran: 36mm, 40mm

    Barang No. Sep.
    BT7023 36mm
    BT7024 40mm
    BT5430 36mm & 40mm
  • 10pcs Fan Clutch Wrench Set

    10 Wrench Clutch Wrench Set

    Barang No.:BT5429

    1. Ngidini gampang ngilangake kopling kipas nalika ndandani utawa ngganti pompa banyu, rantai wektu utawa kopling kipas.

    2. Drive kothak kanggo digunakake nganggo bar breaker kanggo torsi tambahan.

    3. Kanggo digunakake ing Ford, GM utawa Chrysler

  • 21PCS Cooling System & Radiator Cup Pressure Tester

    Sistem Pendingin 21PCS & Tester Tekanan Piala Radiator

    Barang No.:BT0115

    1. Goleki bocor sistem saka: Gasket kepala, tank Header, inti Radiator lan pemanas, colokan pompa banyu, selang lan omah;

    2. Kopling rilis cepet lan pompa bertenaga tinggi kanthi dial sing gampang dibaca gampang ditampilake ing kit iki;

  • Petrol & Diesel Engine Pressure Tester Gauge

    Pengukur Tekanan Mesin Bensin & Diesel

    Barang No.:BT0114

    1. Desain kanthi cepet lan akurat diagnosa katup sing gagal utawa bocor, cincin piston lan gasket kepala.

    2. Kalebu:

    Pengukur Tekanan: Diameter 80mm; 6.8 bar utawa 100psi.

    Selang dawa 100cm kanthi kopling cepet lan regulator tekanan

    Tester kanthi 1 adaptor M14 x 1,25 lan M18 x 1.5mm

  • 6pcs Air ConditioningFuel Line Disconnect Tool Set

    6 pcs Air ConditioningFuel Line Medhot sambungan Alat

    Barang Ora.:BT1951

    * Cepet lan gampang nyopot fittings medhot saluran bahan bakar sanajan ing wilayah sing angel digayuh.
    Set kalebu 7/8 ″, 3/4 ″, 5/8 ″, 1/2 ″, 3/8 ″, & 5/16 ″ ukuran kanggo nampung macem-macem aplikasi.

     

  • Fuel and AC Line Spring Coupling Tool

    Alat Kopling Spring Line Bahan Bakar lan AC

    Barang Ora.:BT9038A

    * Gampang misahake fittings kopling musim semi ing jalur bahan bakar lan sistem AC ing 1981- kendaraan Ford lan Chrysler LH Series sing saiki.

    * Ukuran: 3 / 8in., 1 / 2in., 5 / 8in. Lan 3 / 4in.

  • Fuel Line Quick Disconnect Tool

    Alat Pecah Cepet Line Bahan Bakar

    Barang Ora.:BT9038B

    * Kanggo ngganti filter bahan bakar sing cepet lan gampang nalika nggarap kendaraan kanthi perlengkapan gaya disconnecct cepet tanggal 5/16in. lan 3/8 ing. jalur bahan bakar: GM saiki-1989; Ford saiki-1990; Ford saiki-1990 (sawetara model).