Papan Dent Line

  • Flexible And Foldable Lined Dent Panel For Dent Remover Automotive Tools Kit Car Dent Checking Tools Autobody Repair Kit

    Panel Dent Bergaris Fleksibel lan Lipat Kanggo Alat Alat Otomotif Rem Rem Dent

    Barang Ora.:BT211001

    * Ukuran diameter: 80cm / 31.5 ”

    Panel Dent Dilapisi Fleksibel lan Lipat Kanggo Alat Otomotif Remover Dent Kit Mobil Dent Priksa Alat

    * Ukuran gedhe

    * lempitan

    * tangan - dicekel

  • PDR Repair Tools Dent Removal Check Distortion Led Line Board

    Alat Ndandani PDR Papan pambuangan Dentor Distorsi Led Line

    Barang No.:BT201003 

    -3 Lampu LED Strip Mobil Mobil kanggo ngilangi rambut es kanthi cet tanpa mobil.

    -Bantu mbenakake lek mobil.

    -Saka langsung nganggo USB 5V.

    -3 sumber cahya bisa diuripake lan dipateni kanthi individu, padhang saka sumber cahya moderat.

    -Cangkir nyedhot kuat 9cm bisa ditrapake ing permukaan sing alus, ora gampang tiba.

    -Kahanan Barang: 100% Anyar

    -Warna: Minangka Gambar sing Dituduhake

    -Papan Lampu: 36 * 26 * 2cm (Kira-kira)

  • PDR Line Board Dent Reflector Board Dent Repair Tools Line Board Lined Dent Board for Repair Car

    PDR Line Board Dent Reflector Board Dent Repair Tools Line Board Lined Dent Board kanggo Car perbaikan

    Barang No.:BT181034

    Piranti Papan Dent PDR Piranti Dent Reflektor Dent Piranti Fitur:

    Ukuran: 29,7 * 21cm, Lengan nyedhot stabil kanggo rotasi 360 derajat.

    Papan PDR Line - Mbantu sampeyan nemokake ing endi wae.

    * Alat deteksi esensial nalika nindakake perbaikan ndhelik. Iki bakal nuntun sampeyan menyang posisi untu lan mbantu sampeyan mutusake manawa wis dicopot kanthi sukses.

    * Kanthi dhasar tuwung nyedhot lan lengen fleksibel, papan garis iki bisa dipasang ing kendaraan kanthi macem-macem sudhut.

    * Bisa luwih apik yen ana cahya srengenge. Refleksi bakal dadi kleru ing endi dodo, lan sampeyan bisa mbusak dodo nganggo alat PDR kanggo nggawe gambar sing kleru, yen gambar utawa garis sing distorsi dadi sejajar ing bayangan sampeyan wis sukses mbusak DENT.

  • Paintless Dent Repair Tools LED Light Reflector Line Board for Car Body Repairing

    Piranti Piranti Dent Paintless Papan Lampu Reflektor Cahaya kanggo Ndandani Awak Mobil

    Barang No.:BT181034

    Piranti Piranti Dent Paintless Papan Lampu Reflektor Cahaya kanggo Ndandani Awak Mobil Fitur:

    -Golek dents / dings luwih gampang lan bener, Gampang dikontrol.

    -Bisa dipasang ing awak mobil nganggo cangkir Hisap, kanthi gampang.

    -Iki minangka papan reflektor profesional kanggo Paintless Dent Repair.

    -Papan reflektor digunakake kanggo mriksa endi lekukan ing permukaan logam rata.

    -Sampeyan bisa nemokake posisi dent kanthi nyelarasake baris.