Dent Puller Lifter

  • Car Repair Tools Auto Glue Puller Hand Lifter Dent Puller Lifter

    Alat Perbaikan Mobil Auto Lem Puller Hand Lifter Dent Puller Lifter

    Barang No.:BT211008

    Fitur:

    1. Awak aluminium

    2. Tombol Pangaturan Stainless Steel

    3. Kacang Baja / Bolt / Pin poros / Klip E-Retain

    4. Siji sekrup ing sisih ndhuwur pengangkat dent digunakake kanggo nyetel dhuwur tengah pengangkat dent.

    5. Ing sisih ngisor pengangkat dent yaiku silikon, dudu karet biasa, sing empuk banget lan ora mbebayani kanggo cat minyak lan bisa dirobih.

    Bisa digunakake kanthi akeh, Contone, Mobil Auto, Kulkas Sepeda Motor lan mesin cuci, Uga Lindhungi cat asli, kanthi efektif mbusak tikungan kanthi cepet. Alat iki ora cocog kanggo sudhut utawa lipatan.

  • PDR Dent Repair Kit Dent Lifter Car Dent Removal Puller Tab Hail Lifter

    Kit Perbaikan PDR Dent Lifter Car Dent Removal Puller Tab Hail Lifter

    Barang No.:BT211007

    Fitur:

    1. Awak aluminium

    2. Tombol Pangaturan Stainless Steel

    3. Kacang Baja / Bolt / Pin poros / Klip E-Retain

    4. Siji sekrup ing sisih ndhuwur pengangkat dent digunakake kanggo nyetel dhuwur tengah pengangkat dent.

    5. Ing sisih ngisor pengangkat dent yaiku silikon, dudu karet biasa, sing empuk banget lan ora mbebayani kanggo cat minyak lan bisa dirobih.

    Cathetan:

    Sajrone operasi, sampeyan kudu nyetel kekuwatan kanthi alon-alon nganti posisi sing ana ing punggung ditarik menyang flat lan pulih kabeh.

  • PDR Tools Dent Mini Lifter Dent Mini Baby Face Lifter

    Alat PDR Dent Mini Lifter Dent Mini Baby Face Lifter

    Barang No.:BT211006

    Fitur:

    Operasi sing gampang, ndandani lekukan kanthi cepet.

    Mbenakake awak nyepetake mobil kanthi ora cat, ora bakal ngrusak cat asline.

    Ukuran tab doyo tarik sing beda-beda, sing digunakake kanggo ukuran untu sing beda-beda.

    Cocog kanggo permukaan mobil, piring logam, kulkas, mesin cuci lan ora suwe.

  • Dent Repair Tools PDR Puller Dent Remover Lifter

    Alat Dent Perbaikan PDR Puller Dent Remover Lifter

    Barang No.:BT211005

    Fitur:

    Operasi -Simple, ndandani dent kanthi cepet.

    -Ngencenake awak mobil ing mobil, ora bakal ngrusak cet asli.

    -Beda ukuran tab traksi sing beda-beda kanggo ukuran untu.

    Iki minangka bagean cilik saka alat PDR. Iki digunakake kanggo ndandani kabeh jinis logam rata, kayata lumahing piring logam mobil lan piring logam mesin cuci. Dheweke uga butuh tongkat lem sing cocog, gun lem, lan alat penarik kanggo ndandani lek. Biasane, tab gedhe digunakake kanggo tikungan gedhe, lan tab cilik digunakake kanggo tikungan cilik. Sampeyan uga bisa nggunakake luwih saka siji tab penarik ing gigi.

  • Paintless Dent Repair Tools PDR Puller Lifter

    Piranti Diposaken Dent Paintless Lifter PDR Puller

    Barang No.:BT211004

    Digawe saka bahan bermutu, tahan lama kanggo digunakake.

    Bisa mbantu sampeyan ndandani lekuk ing mobil sampeyan.

    Ora bakal ngrusak permukaan sing dicet.

  • Professional Car Dent Repair Tools Adjustable Dent Lifter

    Alat Perbaikan Dent Mobil Profesional Pengangkat Dent sing bisa disetel

    Barang Nomer :BT211003

    Pengangkat lekukan mobil iki minangka alat sing paling penting kanggo ndandani mobil. Musim semi awet ngukur gaya tarik kanthi tepat, nggawe operasi pengangkat gampang banget sanajan kanggo amatir. Angkat digawe saka aluminium lan tahan lama, portabel, lan tahan korosi.

  • Dent Repair Tools Mini Hand Lifter

    Alat Perbaikan Dent Mini Angkat Tangan

    Barang No.:BT211002

    Fungsi Dent Tool Mini Dent:

    1. Awak aluminium

    2. Tombol Pangaturan Stainless Steel

    3. Kacang Baja / Bolt / Pin poros / Klip E-Retain

    4. Siji sekrup ing sisih ndhuwur pengangkat dent digunakake kanggo nyetel dhuwur tengah dodo

    5. Kanthi proses oksidasi pasir, rasane tekstur sing mulus lan tampilan sing luar biasa, Produk kasebut kuwat banget lan awet.

    6. Ing sisih ngisor pengangkat dent yaiku silikon, dudu karet biasa, sing empuk banget lan ora mbebayani kanggo cat minyak lan bisa dirobih.

  • Dent Repair Tools Mini Hand Lifter

    Alat Perbaikan Dent Mini Angkat Tangan

    Fungsi Dent Tool Mini Dent:

    1. Awak aluminium

    2. Tombol Pangaturan Stainless Steel

    3. Kacang Baja / Bolt / Pin poros / Klip E-Retain

    4. Siji sekrup ing sisih ndhuwur pengangkat dent digunakake kanggo nyetel dhuwur tengah dodo

    5. Kanthi proses oksidasi pasir, rasane tekstur sing mulus lan tampilan sing luar biasa, Produk kasebut kuwat banget lan awet.

    6. Ing sisih ngisor pengangkat dent yaiku silikon, dudu karet biasa, sing empuk banget lan ora mbebayani kanggo cat minyak lan bisa dirobih.