Dent Slide Pethel

  • 7pcs Slide Hammer Set

    7mm Geser Pethel Geser

    Barang Ora.:BT20025H-7

    Geser palu, Bahan: baja karbon, permukaan berlapis krom.

    Mesin bedhil digawe saka nilon, endhas las lan kabeh jinis chuck digawe saka tembaga murni, lan rantai bergelombang, segitiga, potongan OT lan cakram digawe saka sheet metal + plating tembaga

  • Repair Recessed Pull Set

    Ndandani Set Pull Recessed

    Barang Ora.:BT20020H-12

    Ndandani Set Pull Recessed kanggo karya ndandani gigi otomotif, bisa ndandani lekuk lan efektif.

    palu penarik luwih kuat kanggo ndandani dent tanpa cat, Pethel penarik beda kanggo ndandani perbaikan dent liyane.

  • T-Bar Slide Hammer Puller Tool Kit

    T-Bar Geser Pethel Puller Tool Kit

    Barang No.:BT181023

    Cocog karo macem-macem lekukan: alat palu geser ngemot telung jinis tab, total 12 tab profesional PC bisa didandani ing macem-macem lekukan, angkat perbaikan dent uga bisa diatur, miturut ukuran pengaruh bisa diatur.

  • 66pcs Spot Welding Gun Kit

    66 pcs Kit Welding Gun Kit

    Barang Ora.:BT20022H-66

    Geser palu, Bahan: baja karbon, permukaan berlapis krom.

    Mesin bedhil digawe saka nilon, endhas las lan kabeh jinis chuck digawe saka tembaga murni, lan rantai bergelombang, segitiga, potongan OT lan cakram digawe saka sheet metal + plating tembaga

  • 20pcs Spot Welding Gun Kit

    Kit Gun Welding 20 pcs

    Barang Ora.:BT20023H-20

    Geser palu, Bahan: baja karbon, permukaan berlapis krom.

    Mesin bedhil digawe saka nilon, endhas las lan kabeh jinis chuck digawe saka tembaga murni, lan rantai bergelombang, segitiga, potongan OT lan cakram digawe saka sheet metal + plating tembaga

  • 7pcs Slide Hammer Set

    7mm Geser Pethel Geser

    Barang Ora.:BT20025H-7

    Geser palu, Bahan: baja karbon, permukaan berlapis krom.

    Mesin bedhil digawe saka nilon, endhas las lan kabeh jinis chuck digawe saka tembaga murni, lan rantai bergelombang, segitiga, potongan OT lan cakram digawe saka sheet metal + plating tembaga

  • Slide Hammer Puller Set

    Geser Puller Hammer Geser

    Barang No.:BT181009

    geser palu minangka alat sing nempelake obyek sing kudu ditarik lan ngirimake gaya pengaruh menyang obyek tanpa

    nyerang obyek kasebut dhewe.

  • PDR Slide Hammer Kit

    Kit Pethel Geser PDR

    Barang No.:BT181022

    Cocog karo macem-macem lekukan: alat palu geser ngemot rong jinis label, total 9 label profesional PC bisa didandani ing macem-macem lekukan, angkat perbaikan dent uga bisa disetel, miturut ukuran pengaruhe bisa diatur.

  • 86pcs Spot Welding Gun Kit

    86 pcs Kit Welding Gun Kit

    Barang Ora.:BT20021H-86

    Geser palu, Bahan: baja karbon, permukaan berlapis krom.

    Mesin bedhil digawe saka nilon, endhas las lan kabeh jinis chuck digawe saka tembaga murni, lan rantai bergelombang, segitiga, potongan OT lan cakram digawe saka sheet metal + plating tembaga

  • PDR Paintless Dent Repair Tools Slide Hammer

    Piranti Perbaikan Gigi Paintless PDR Geser Pethel

    Barang No.:BT211012

    Fitur:

    Bahan Awet: Dent Slide Hammer kanthi baja tahan karat, bukti karat lan antioksidan sajrone umure dawa.

    Gampang Digunakake: Desain bentuk T gampang banget dioperasikake lan sampeyan bisa ndandani dent kanthi efisien lan cepet.

    Peralatan sing Diperlokake: Sampeyan bisa nindakake ndandani tanpa cet dhewe lan ngirit dhuwit dibandhingake karo toko ndandani Otomatis. Lan sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanggo ndandani mesin cuci lan kulkas.

    Alat palu geser profesional kanggo karya ndandani gigi otomotif.

  • Slide Hammer 2 in 1 T Bar Repair Tools Glue Puller Dent Removel Puller Tools

    Geser Pethel 2 in 1 T Alat Perbaikan Bar Lem Puller Dent Removel Puller Tools

    Barang No.:BT211011

    Fitur:

    1. Kualitas dhuwur lan rega murah

    2. Déwan cepet lan operasi gampang

    3. Penarik mobil sing ora nganggo cat ora bakal ngrusak cet asli

    4. Tab sing beda bisa ndandani ukuran untu sing beda-beda

    5. Ngirit kerja lan perlindungan lingkungan

  • Auto Car Paintless Dent Repair Tools Dent Puller Kit Large T Bar Slide Hammer

    Alat Ndandani Dent Car Auto Paintless Dent Puller Kit Large T Bar Slide Hammer

    Barang No.:BT211010

    Alat Ndandani Dent Car Auto Paintless Dent Puller Kit Large T Bar Slide Hammer Fitur:

    1. Iki minangka palu geser perbaikan untu tanpa cat.

    2. Ora dibutuhake lukisan nalika nggunakake alat iki.

    3. Iki minangka alat sing apik kanggo mbusak kabeh jinis lekuk ing truk lan mobil.

    4. Gampang banget dikontrol, kabeh wong bisa ngilangi lekukan kanthi gampang dhewe.