Alat Timing Mesin

  • BT8130 63PCS Fiat-Alfa-Lancia Engine Timing Tool Kit

    BT8130 63PC Kit Alat Timing Mesin Fiat-Alfa-Lancia

    Item No.:BT8130 * Ngemot alat sing penting kanggo nyetel: * Flywheel * Crankshaft * Camshaft * poros pompa injeksi bahan bakar * Pulley sabuk * Ketegangan sabuk wektu * Bagan klasifikasi lengkap kalebu mesin varoius kayata: 3.0 Itr.V6 (Alfa) 1.4 Itr.12V (Bravo / Brava / Lancia) 2.0 Itr.20V (Coupe) 2.0 tlr.16V (Lancia) 1.6 Itr.16V (Alfa 145/146/147/156) 1.8 + 2.0 Itr. 16V (Alfa 156) 2.4 Itr.20V (Lancia) 2.0 Itr.16V (Alfa 147/156/166 / GTV / Spider / GT) 1.8 Itr.16V (Bravo / Brava / Marea / Lancia Delta / Dedra) 1.8 It .. .
  • BT8302 Timing Tool Set-BMW Mini-PSA

    BT8302 Timing Tool Set-BMW Mini-PSA

    Item No.:BT8302 * Isine: Alat kunci kunci roda alat Camshaft locing tool Timing chain tensioner kanggo BMW, Mini, Citroen, Peugeot 1.4,1.6 mesin bensin V16 Cocog kanggo: Mini: Cooper, Cooper S, One Citroen: C4, C4 Picasso Peugeot : 207,308 Kode mesin: BMW, Mini: N12, N14 Mini Cooper: R55, R56 Citroen, Peugeot: EP3, EP6, EP6DT / DTS.
  • BT8509 Auto Repair Tool Engine Timing Tool Kit For BMW N55

    BT8509 Kit Alat Timing Mesin Timing Otomatis Kanggo BMW N55

    Alat Alat Timing Mesin Timing Otomatis Kit Kanggo BMW N55 Nomer Nomer :BT8509 * Kit alat lengkap kanggo ngunci camshaft ing posisi TDC nalika mriksa / nyetel wektu camshaft. * Ngganti camshaft inlet utawa rantai wektu ing BMW N55
  • BT8510 Engine Timing Tool Kit for VAG 2.5-4.9D-TDI PD

    Kit Alat Timing Mesin BT8510 kanggo VAG 2.5-4.9D-TDI PD

    Kit Alat Wektu Mesin kanggo VAG 2.5 / 4.9D / TDI PD Item No.: BT8510 * Kanggo VW T5 ing taun 2004, Touareg lan Phaeton ing taun 2003 kanthi 5 lan 10 mesin silinder.
  • BT8511 Timing Tool Set for VAG 1.6 & 2.0L TDL

    BT8511 Timing Tool Set kanggo VAG 1.6 & 2.0L TDL

    Barang Ora.:BT8511

    * Kanggo Audi A1, A3 (B8) A5, A6 (C6, C7), TT (8J), Q3, Q5 Skoda Fabia, Kamarter Praktek, Octavia II, Suberb II, Yeti, Kursi, Ibiza (6J), Leon III, Exeo, Altea, Alhabra II, VW Golf V, VI & Plus, Passat, Polo V, Jetta V, & VI, Scirocco III, Beetie II, II Caddyy, Passat B6, B7 & CC, Touran, Sharan II, T5, Amarok .

  • BT8512 Auto Tools Double Vanos Camshaft Alignment Tool

    BT8512 Alat Otomatis Alat Alignment Camshaft Ganda

    Barang Ora.:BT8512

    * Piranti Mesin Kit Wektu VANOS kaping pindho sing dibutuhake kanggo nglumpukake lan nyetel wektu sing tepat ing unit Vanos sing ditemokake ing taun 1998 & 6 mesin cil.
    * Klebu Kit:
    Jignment Jig: Nyetel piring kanggo nyetel wektu katup ing mesin kanthi Vanos dobel.
    Jro Assembly Sprocket: Gunakake kanggo preassembling sprocket rantai sekunder kanthi rantai camshafts.
    Tensioner Rantai Kaku: Gunakake kanggo meksa rantai utama
    Kunci Rantai Tensioner: Kunci rantai kunci nalika wektu
    HUBUNGAN AIR VANOS KOMPRESEN: Gunakake kanggo meksa unit Vanos siji lan kaping pindho nalika mriksa utawa mbusak lan ngganti.
    Ditrapake: mesin silinder BMW 6: M52TU (1998-2000), M54 (2001-2004), & M56 (2003 nganti saiki) 

  • BT8513 Engine Timing Tool Set for VAG 2.7 & 3.0 TDI

    Alat Setting Timing Mesin BT8513 kanggo VAG 2.7 & 3.0 TDI

    • Barang No.:BT8513
    • * Cocog kanggo Audi A4, A5, A6, AB, Q5, Q7 lan VW Touareg, Phaeton kanthi mesin
    • kode: ASB, BKN, BKS, BMK, BMZ, BNG, BPP, BSG, BUG, ​​BUN, CAMA, CAMB, CANA, CANB, CANC, CAND, CAPACARA, CARB, CASA, CASB, CASC, CATA, CCMA, CCWA, CCWB, CDYA, CDYB, CDYC, CEXA, CGKA, CGKB.
    • * Kanggo ngunci camshaft, crankshaft lan ndandani tensioner rantai
  • BT8514 Automotive Tools Engine Timing Tool

    Alat Timing Mesin BT8514 Alat Otomotif

    Barang Ora.:BT8514

    * Kit alat lengkap kanggo ngunci camshaft ing posisi TDC nalika mriksa / nyetel wektu camshaft, ngganti camshaft inlet utawa rantai wektu ing BMW N51, N52, N53, N54
    * Klebu: TDC Pin, Camshaft Alignment Jig, Setting Cauge. Cover 2006 lan Model Seri 1,3 lan 5 Anyar, (N52) 3.0L (Non-Turbo), (N54) Mesin Turbo Twin 3.0L.

  • BT8515 Chain Driven Engine Locking Kit

    BT8515 Chain Locking Engine Kit

    Barang Ora.:BT8515 

     

    * Aplikasi: Timing Setting-Engine ing:
    * BMW 1 Series E81, E82, E87 & E88 Saka 2006 nganti 2013
    Kanthi kode mesin ing ngisor iki: N43 B16A / AA
    * BMW 3 Series E90, E91, E92 & E93 Saka 2006 nganti 2013
    Kanthi Kode Mesin ing ngisor iki: N43 B20A / AA / AY
    * BMW 5 Series E60 & E61: Saka 2007 nganti 2010
    Kanthi kode mesin ing ngisor iki: N43 B20KO / UO

  • BT8516A Audi VW Engine Timing Tool Set

    Set Alat Wektu Mesin BT8516A Audi VW

    Barang Ora.:BT8516A

    * Kanggo penyelarasan lan penyesuaian camshafts lan replacemet saka chain wektu dll…

    Ditrapake kanggo Audi Q5 2.0 | A6L 2.8 | 3.0T

  • BT8517  Vw Audi 2.5 Tdi 32mm Pulley Timing Wrench

    BT8517 Vw Audi 2.5 Tdi 32mm Pulley Timing Wrench

    Barang Ora.:BT8517

    * Dirancang kanggo nahan batang damer sajrone masang maneh lan ngilangi perkakas strut 22mm Hexagon Drive

    * Cocog 22mm Spanner-Kanggo MK2 Golf, aku saranake rentang dering

    * Kalebu: VW / Audi: 10.5,12.5,14.5,14.5

    * Mercedes: W203 / W209-14.0

  • BT8519 Car Tool Engine Timing Tool Kit

    BT8519 Alat Alat Mesin Timing Mesin

    • Barang Ora.:BT8519
    • * Aplikasi:
    • E60: 523i, 523Li, 525i, 525Li, 525xi, 528xi, 530i, 520Li, 530xi, 535i, 535xi
    • E61 / E63: 523i, 525xi, 530i, 530xi, 535xi, 630i
    • E64 / E65: 630i, 730i
    • E66 / E70: 730Li, X5 3.0 Si
    • E81 / E82: 130i, 130an
    • E93: 325,328i, 330,335i
    • E83 / E86: Z4 2.5i, 2.5Si, 3,0i, 3,0Si
    • E87 / E90: 130i, 323i, 325i, 325xi, 330i, 330xi, 335i, 335xi
    • E91: 323i, 325i, 325xi, 330i, 330xi, 335i, 335xi
    • E92: 323i, 325i, 325xi, 330i, 330xi, 335i