Alat Mesin

  • 16pcs Glow Plug Removal Set

    16 Penghapusan Plug Glow Plug

    Barang No.:BT1064

    Warna Kasus: Abang

    Warna Piranti: Perak & Ireng & Emas

    Bahan: Baja Karbon

    Jenis Alat: Pilot Drills 3.5mm; Bor Dual-ukuran Tinggi-tarik M8 & M10; Tutul: 1/4 ″, M8, M10; Mbusak Colokan Cahaya: 8mm lan 10mm

  • Diesel Injector Puller-Citroen,Peugeot

    Diesel Injector Puller-Citroen, Peugeot

    Barang No.:BT1066

    * Penarik Injektor Diesel kanggo Citroen lan Peugeot
    * Set lengkap kanggo nyuntikake injeksi bahan bakar Citroen / Peugeot 2.0 / 2.2HDi 16v.

    * Ngidini nyuntikake injeksi sing disita tanpa prelu nyopot sirah silinder.

    * Jembatan pas banget ing endhas silinder kanggo nyegah kerusakan area sekitar injeksi.

    * Diwenehake ing kasus jotosan.

  • Valve C Clamp Spring Compressor Repair Tool Set

    Set Alat Ndandani Kompresor Valve C Clamp Spring

    Barang No.:BT4022

    Set Alat Ndandani Kompresor Valve C Clamp Spring

    Dirancang kanggo ngompres lan ngeculake spring tutup sawise mbusak kolet.

    Ngidini sampeyan mbusak lan ngompres katup ing ndhuwur sirah silinder kanthi luwih gampang kanthi penolak 5 ukuran beda

    Levers Tangan Durable njamin kontak koaksial sing tetep karo katup.

    Kasedhiya ing kothak nggawa plastik cetakan kanggo transportasi sing gampang, panyimpenan sederhana, lan organisasi sing cepet.

  • 18pcs Injector Puller Set

    Set Pull Injector 18 pcs

    Barang No.:BT5536

    Set Pull Injector 18 pcs

    Fungsi

    Cocog kanggo mesin Volkswagen, Audi, Kursi, Skoda & kendaraan Eropa liyane.

  • Master Piston Ring Service Tool kit

    Kit Alat Dering Master Piston

    Barang No.:BT7025

    * Klebu kompresor piston, expander dering, pembersih alur dering lan offset Phillips / obeng slotted, master njupuk layanan ring piston kit

    * Dhuwur 1 pc: 3 ″, kapasitas 53-125mm

    * Dhuwur 1 pc: 3-1 / 2 ″, kapasitas 90-175mm

    * Dhuwur 1 pc: 4 ″, kapasitas 90-175mm

    * Kapasitas alat dering piston: 50-100mm

    * Reresik alur cincin piston pas: 2 ″ -5 ″ (51-127mm)

    * Blade reresik 1 ukuran: 1/16 ″ nganti 3/16 ″

    * Blade reresik 2 ukuran: 2.0mm nganti 4.5mm, 1/4 ″

    * Blade reresik 3 ukuran: 1.2mm nganti 5.5mm

    * Driver offset: Phillips lan slotted

  • Spark Plug Boot Puller Tongs

    Spark Plug Boot Puller Tongs

    Barang No.:BT1007

    * Tongsol terisolasi kanthi dirancang kanggo nyopot / instalasi boot plug.

    * Nyuda risiko kejut listrik utawa kobong nalika mriksa instalasi plug nalika mesin sing mlaku.

     

  • 8pcs Engine Oil Filler Set (Plastic)

    Mesin Pengisi Oli Mesin 8 pcs (Plastik)

    Barang No.:BT1685

    * Ngidini pas minyak cepet tanpa spilage
    * Corong 2 liter cocog karo adator kanggo macem-macem aplikasi
    * Adaptor plastik kode warna kanggo bolongan pengisi minyak
    * Ekstensi sudhut khusus kanthi fitur putar supaya gampang digayuh ing papan
    * Cocog kanggo digunakake ing Audi, BMW, Dodge, Honda, Mazda, Mercedes, Nissan, Subaru, Toyota, Volvo lan VW.

  • 8pcs Engine Oil Filler Set (Aluminum)

    Mesin Pengisi Oli Mesin 8 pcs (Aluminium)

    Barang No.:BT1691

    * Ngidini pas minyak cepet tanpa spilage
    * Corong 2 liter cocog karo adator kanggo macem-macem aplikasi
    * Adaptor plastik kode warna kanggo bolongan pengisi minyak
    * Ekstensi sudhut khusus kanthi fitur putar supaya gampang digayuh ing papan
    * Cocog kanggo digunakake ing Audi, BMW, Dodge, Honda, Mazda, Mercedes, Nissan, Subaru, Toyota, Volvo lan VW.

  • 11pcs Oxygen Sensor & Sending Unit Socket Set

    11mm Sensor Oksigen & Set Soket Unit Ngirim

    Barang No.:BT2584

    * Kanggo ngilangi lan nginstal sensor oksigen, tekanan minyak ngirim unit saklar vakum kanggo digunakake ing kendaraan domestik lan impor
    * Kalebu:
    (1) 1/2 ″ Drive Soket Sensor Oksigen 29mm x 90mm
    (1) 3/8 ″ Drive 7/8 ″ x 90mm Socket Sensor Oksigen
    (1) 1/2 ″ Drive 27mm x 79mm Socket Injector Bahan Bakar
    (1) 3/8 ″ Drive 7/8 ″ x 80mm Socket Vacuum Switch
    (1) 3/8 ″ Drive 1-1 / 16 ″ x 74mm Socket Unit Pengirim Minyak
    (1) 1/2 ″ Drive 7/8 ″ x 50mm Socket Sensor Oksigen
    (1) 3/8 ″ Drive 7/8 ″ x30mm Wrench Sensor Wrench
    (1) 1/2 ″ Drive Soket Tabung Khusus 22mm
    (1) 2-1 / 8 ″ Wrench Sensor Wrench Wrench
    (1) 1/2 ″ Drive Soket Sensor Oksigen Jero

    (1) Sensor Oksigen Thread Chaser

  • Oil Filter Chain Wrench

    Kunci Rantai Filter Minyak

    Barang No.:BT3024

    * Cocog kanggo mbusak kompartemen mesin saringan sing angel

    * Rantai dobel 200mm kanggo nyepetake tugas saringan minyak

    * Bisa digunakake kanthi rentang 23mm saka ratchet / bar drive 1/2 etc. lsp.

    * 135mm Dia Max

  • 30pcs Oil Filter Cap Wrench Set

    Set Kunci Wrench Filter 30 pcs

    Barang No.:BT3026

    * Wrench filter jinis tutup, digawe saka baja gauge 7 lan 16, bakal tahan torsi nganti 115Nm (85lb.ft).

    * Dirancang kanggo nyekel kaya soket, mula minimalake kemungkinan saringan remuk.

    * Kalebu kunci filter oli sing bisa disetel

    * Adaptor ngidini nggunakake 3/8 ″ utawa 1/2 ″ kunci drive Sq.

  • 2 Cycle Oil Gas Mixing Measuring Tool

    Alat Ukur Campuran Gas Minyak 2 Siklus

    Barang No.:BT3691

    * Kanthi alat iki, sampeyan bakal mesthi nyampur amout minyak kanthi gas sing digunakake kanggo peralatan 2 siklus sampeyan.

    * Cocog kanggo gergaji, generator, mesin pemotong rumput, blower godhong, trimmer ganja / senar, kembang salju, motor, lan apa wae sing nggunakake campuran gas / minyak.

    * Ngirit dhuwit kanthi mung nyampur apa sing sampeyan butuhake. Ngilangi mesin sing wis rusak lan gas basi.

    * Nduwe skala rasio cetak lan quart. Uga ana pangukuran liter lan 1/2 liter. Prin cedhak