FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa saben wong bisa nggunakake dhewe?

Ya, gampang sinau lan nangani.

2. Apa bakal ngrusak cet asli mobil?

Anggere dadi cet mobil asli, ora bakal rusak.

3. Apa produk utama perusahaan sampeyan?

Produk utama perusahaan yaiku jinis Alat Piranti Dent Paintless, kalebu PDR Tool Kit, PDR Hook Kit, Dent Puller, Dent Slide Hammer, PDR Tap Down Tools, PDR Pulling Bridge, PDR Dent Line Board, PDR Glue Tabs, PDR Pump Wedge, lsp .

4. Kepiye babagan pengepakan sampeyan?

Babagan kemasan: Umumé, kemasan nganggo kothak netral standar lan karton coklat normal kanggo ngemas barang. Yen sampeyan nyedhiyakake tandha paten sing didaftar kanthi sah, kita bisa nggawe serangkaian kemasan kayata nyetak produk, kothak label lan liya-liyane miturut sarat sampeyan.

5. Kepiye aku bisa ngubungi sampeyan?

Sampeyan bisa ngirim priksaan menyang kita, kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 2 jam sanalika bisa.

Pengin kerja sama kita?