Alat Sistem Bahan Bakar

  • 7pcs A/C & Fuel Line Disconnect Tool Set

    Set Alat Disambungake 7 pcs A / C & Fuel Line

    Barang No.:BT9025

    * 7 alat alat nyopot cepet.

    * Copot garis sambung cepet tanpa karusakan.

    * Sederhana pembongkaran lan pangopènan bagean kahanan AC, bahan bakar lan gir kanggo Ford, Chrysler lan General Motors.

    * Cocog kanggo papan sing sempit.

  • Fuel & Air Conditioning Disconnection Tool Set 

    Set Alat Sambungan Bahan Bakar & Pendingin Udara 

    Barang No.:BT9041

    6 pcs remover saluran pendingin minyak

    4 pcs remover saluran bahan bakar AC cepet

    Remover baris bahan bakar 7 pcs kanggo nyopot 1/4 ″, 5/16 ″, 3/8 ″, 1/2 ″, 5/8 ″, 3/4 “lan 7/8 line garis bahan bakar

    Piranti Gunting Gunting Gunakake Gunakake 4-1 / 2 Ing.

  • Adjustable Fuel Tank Lid Remover

    Remover Tutup Bahan Bakar sing bisa disetel

    Barang Ora.:BT6432

    * Dirancang kanggo digunakake kanggo jinis bolongan simetris & tutup tangki bahan bakar tipe 5 utawa 7 bolongan

    * Rentang sing bisa disetel rahang: 148-199mm

    * Gunakake nganggo 1/2 ″ DR. utawa kunci 21mm

    * Ditrapake: NISSAN, BMW, BENZ, VW, AUDI, lsp

  • Toyota and Lexus Fuel Tank Lid Tool

    Alat Tutup Toyota Bahan Bakar Toyota lan Lexus

    Barang Ora.:BT6428

    * Spencial dirancang kanggo nyopot lan nginstal cincin kunci tangki bahan bakar kanggo TOYOTA lan LEXUS.

    * Ukuran: 1/2 ″ Drive x 24PT

  • Fuel Feed Pipe Pliers

    Tang Pipa Bahan Bakar

    Barang Ora.:BT4187

    * Cocog kanggo ngeculake sambungan ing pipa bahan bakar sajrone njaga utawa ngganti filter bahan bakar.

    * Dirancang kanggo ngompres lug sambung cepet supaya gampang ngilangi tanpa ngrusak konektor. 

  • Universal Fuel Sender Lid Remover/Installer

    Universal Fuel Sender Remover / Installer

    Barang Ora.:BT6424

    *Desain kanggo ngilangi lan masang kerah pangirim pengukur bahan bakar.

    *Bisa disetel supaya cocog karo kerah paling saka 89 nganti 170mm.

    *Kunci ing panggonan banjur ganti nganggo kunci utawa soket 19mm.

    *Cara kerusakan kanggo mbusak & masang maneh kerah.

    *Range operasi: Diameter 100mm nganti 170mm.

  • BMW Fuel Tank Lid Remove Tool

    Alat Mbusak Tutup Tangki Bahan Bakar BMW

    Barang Ora.:BT6425

    * Digunakake kanggo Mbusak Tutup Bahan Bakar

    * Aplikasi:

    Model BMW lan MINI COOPER: 1988-2011E31, E34, E36, E38, E39, E46, E53, E60, E63, E64, E65, E70, E83, E85, E90, R50, R52, R53, R55, R56 AND R57.

  • Mercedes-Benz Fuel Tank Lid Wrench

    Wrench Tutup Tutup Bahan Bakar Mercedes-Benz

    Barang Ora.:BT6426

    * Dr.1 / 2 ″, 22 pons, digunakake kanggo nyopot tutup tangki bahan bakar plastik.

    * Aplikasi: BENZ 164, W166, W251

  • Peugeot Citroen Renault Fuel Filter Wrench

    Wrench Filter Bahan Bakar Peugeot Citroen Renault

    Barang Ora.:BT6427

    * Kanggo nyopot lan masang tutup filter bahan bakar nalika ngganti kartrid bahan bakar.

    * Aja ngrusak komponen nalika nggarap sistem bahan bakar

    * Cocog kanggo mesin Citroen, Renault lan Peugeot.

    * 3/8 ″ Sq, 109mm / 8 Suling.

  • Volvo Fuel Tank Locking Ring Tool

    Alat Dering Ngunci Tangki Bahan Bakar Volvo

    Barang Ora.:BT6429

    * Dirancang kanggo ngilangi pompa bahan bakar pompa kiwa lan tengen ing kabeh model P2.

    * Aplikasi: V70 (00 -), S80, XC90, S60, V70 XC (01 -) / XC70.

  • Volvo Fuel Tank Locking Ring Tool

    Alat Dering Ngunci Tangki Bahan Bakar Volvo

    Barang Ora.:BT6430

    * Copot pompa bahan bakar ing kiwa & nengen kanggo nutupi Volvo model pungkasan

    * Aplikasi:

    Volvo: S60 2001-09 | S60 2011-16 | S80 1999-16 | V70 1998-10 | XC70 2003-16 | XC90 2003-14

  • Volvo Fuel Tank Locking Ring Tool

    Alat Dering Ngunci Tangki Bahan Bakar Volvo

    Barang Ora.:BT6431

    * Dirancang khusus kanggo mbusak lan nginstal tutup tangki bahan bakar ing mesin diesel utawa bensin VOLVO XC90.

    * 1/2 ″ DR.x18 poin 106mm

    * Ditrapake: VOLVO-XC90