Alat Umum

  • 23pcs Master Universal Terminal Release Tool Kit

    Kit Alat Rilis Terminal Universal 23 pcs

    Barang Ora.:BT5119

    * Alat kasebut penting kanggo ngresiki utawa ngganti terminal lan nyopot saka konektor listrik tanpa karusakan ing konektor utawa kabel
    * Cocog kanggo macem-macem aplikasi otomotif sing komprehensif

  • Hose Clamp Pliers for VAG 2.0 TDI

    Selang Penjepit Selang kanggo VAG 2.0 TDI

    Barang Ora.:BT4196A

    * Kanggo klem selang gaya anyar, kaya mesin VAG 2.0 TDI.

    * Uga kanggo ruang sing sempit amarga operasi kabel bowden

    * Klem selang duwe fuction ngunci lan tombol rilis

  • Extra Heavy Duty Ear-Type Clip Plier

    Klip Klip Tipe Ceuli Tugas abot

    Barang Ora.:BT4189

    * Rahang baja nganggo gagang dilapisi PVC kanggo nambah kenyamanan

    * Saben gagang fitur drive 1/2 S 1/2 drive kanggo digunakake karo kunci torsi lan bar pemecah nalika kendaraan nuntut ketegangan band tartamtu.

    * Cocog kanggo kabeh klip boot CVJ jinis kuping

    * Dawa 240mm

  • 3pcs 90 Bent Degree Hose Pinching Plier Set

    3 pcs 90 Sel Degung Selehake Pinching Plier Set

    Barang Ora.:BT2502

    * Dirancang kanggo jupuk selang supaya sampeyan bisa ndandani mesin, rem lan sistem bahan bakar tanpa prelu ngeculake cairan

    * Cocog kanggo selang rem, pendingin, bahan bakar, lan vaksin.

    * 90 derajat tikungan tikungan kanggo papan sing angel digunakake.

    * Fitur mekanisme ngunci kanggo panggunaan tangan sing gampang.

  • 38pcs Wire Brush Set

    38 pcs Wire Brush Set

    Barang Ora.:BT1085

    * Gunakake nganggo Kalebu Genggeman Genggeman Soft utawa Piranti Daya

    * Cocog Kanggo Maching lan Ndandani Otomatis

    * Kalebu:
    Sikat Baja 12x
    12xBrass Brushes
    Sikat 12xNylon
    Sikat dawane 4 ((sikat 2,, 2 ank shank) kanthi 1/4 ″ Hex Shank
    1 × 5-3 / 4 release cepet ngeculake genggeman empuk
    1 × 6 bar bar ekstensi rilis cepet

  • Pair of General Purpose Brake and Fuel Line Clamps

    Pasangan Klem Rem Umum Tujuan lan Bahan Bakar

    Barang Ora.:BT2501

    * Awak campuran karo lengen penjepit baja.

    * Desain kompak ngidini digunakake ing ruang sing diwatesi.

    * Cocog kanggo digunakake ing selang bahan bakar, vaksin lan rem.

  • Motorcycle Chain Splitter & Riveting Tool Set

    Set Alat Splitter & Riveting Motor

    Barang Ora.:BT2248

    * Set komprehensif sing dirancang kanggo nyepetake lan memperpanjang rantai motor kanthi nyopot utawa ngganti link.
    * Uga digunakake kanggo mesin hortikultura lan pertanian
    * Kalebu alat sing dirancang kanggo mbukak lan wadhah piring kanggo nyambungake tautan kanthi akurat

  • Turbo Boost Hose Clip Plier

    Turbo Boost Selang Klip Plier

    Barang Ora.:BT4188

    * Alat penting kanggo klip khusus kasebut

    * Kanggo digunakake ing klip selang Turbo boost, cekap kanggo:

    * Volkswagen Passat 2.0 TDI (050) / Touran / Golf V Uga Audi A3 lan Skoda Octavia