Babagan Ndandani Dent Paintless

Ndandani dentpisanan ditemokake dening Jerman. Akeh pabrikan kendaraan sing nggunakake teknologi sing padha kanggo ndandani kendaraan sing rusak nalika inspeksi pabrik. Bumps ora bisa dihindari nalika nggunakake mobil. Liwat serangkaian linggis profesional lan alat nyedhot, teknisi trampil mung butuh siji utawa rong jam kanggo ndandani lekuk ing lumahing mobil, tanpa tilas. Kanthi kaunggulan wektu cendhak lan biaya murah, teknologi iki saya populer karo mayoritas pamilik mobil.
Nanging, teknologi ndandani dent mobil ora kuwasa. Mung diwatesi ing bagean tanpa karusakan cat. Kendaraan sing digawe saka wesi lan aluminium bisa didandani. Saiki sawetara produsen mobil wis ngganti wesi lan aluminium nganggo plastik hard kanggo ngirit biaya. Dadi, teknologi iki ora bisa ditindakake.
Teknologi iki uga nyuda wektu ndandani (udakara 20-40 menit kanggo ndandani lekukan), lan nyuda biaya (udakara 50% saka logam lembaran tradisional lan cat semprotan). Lan bagean sing wis dicelupake kanthi teknologi iki ora bakal cacat lan sirna, nggawe kendaraan nuduhake gaya asline maneh. Teknologi ndandani dent Paint Spray bisa mulihake bagean asli, cepet ndandani dent, ngirit masalah asuransi lan biaya sheet metal. Warta apik kanggo mayoritas pamilik mobil. Nanging, amarga mung bisa ndandani lekuk, karusakane cat ora bisa didandani.


Wektu kiriman: Jun-11-2021