Cara Nggunakake Pengangkat Dent Puller Kanggo Ndandani Mobil Dent

Umume mobil nabrak lan mudhun ing proses panggunaan. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing dipikirake pamilik mobil yaiku ndandani dhewe. Ing wektu iki, dheweke kudu ndandani kanthi tangan kanthi pambiyantu mobil. Panyeret mobil kanggo ndandani kendhit iku regane lan trep banget kanggo digunakake.

Sampeyan kudu ngresiki bagean sing wis kecemplung sadurunge mbenakake bagean mobil sing wis kecendhake, supaya efek adhesi luwih apik kanggo nyedhot. Banjur lebokake lem khusus menyang bedhil lem, uripake listrik lan panasake udakara 5 menit. Ing proses preheating, posisi tuwung nyedhot lan cangkir nyedhot adhesive bisa dipilih miturut tingkat depresi. Cangkir nyedhot luwih gedhe, saya akeh gaya daya tarik. Umume, posisi adesif cangkir nyedhot diadili miturut bentuk depresi, lan area depresi biasane dipilih sawetara posisi kanggo cangkir sedhot adesif. Sawise preheating bedhil lem, rata-rata nutupi cangkir nyedhot nganggo bedhil lem, cepet nemplek menyang posisi cekung, lan penet alon-alon nganti cangkir nyedhot wis diatasi. Banjur selehake bolongan ing tengah jembatan traksi karo cangkir sedhot, pasang kacang ing batang sekrup cangkir sedhot lan kencengake. Banjur puterake nut ing kabeh wektu lan jupuk nganggo tenaga sethithik nganti depresi dirampungake. Sawise ndandani, copot penarik, copot cangkir nyedhot saka awak, banjur semprotake alkohol ing lem residu. Ing wektu iki, sampeyan bisa nimbang efek perbaikan dent ing srengenge!

Ing ndhuwur yaiku cara nggunakake penarik perbaikan dadu mobil. Panganggone penarik perbaikan dent mobil ora bisa njamin efek perbaikan, lan ora kabeh tikungan bisa didandani nganggo alat iki. Penarik mung cocog kanggo ndandani tikar sing cukup alus. Sawetara lekuk kanthi bentuk gedhe utawa ora teratur kudu didandani nganggo alat tuas ing toko perbaikan profesional. Anggere cat ora tiba lan ambane ing jero kisaran sing bisa didandani, bisa didandani tanpa lukisan. Sawise cat awak wis rusak, sampeyan mung bisa menyang toko ndandani otomatis kanggo nglukis sheet metal!

BT211006 PDR Tools Dent Mini Lifter Dent Mini Baby Face Lifter-8

Wektu kiriman: Jul-09-2021