Piranti Diposaken Dent

PDR, uga dikenal minangka Piranti Diposaken Dent tanpa Paint, nerangake cara mbusak dents sing luwih cilik saka awak mobil. Sajrone lumahing cat isih utuh, perbaikan cet kanthi bebas cat bisa digunakake kanggo ndandani kabeh jinis kerusakan. Plat aluminium lan baja bisa didandani nganggo alat ndandani dent tanpa cat.

Panggunaan praktis saka alat perbaikan untu untu tanpa cat yaiku ndandani kerusakan udan udan, gigitan lawang, lipatan cilik, kerusakan garis lambung lan awak gedhe.

Cara kasebut uga bisa digunakake kanggo nyiyapake panel sing rusak kanggo ngecet kanthi minimalake panggunaan pangisi awak. Teknologi kasebut saiki dikenal minangka "push coating".

Faktor sing mbatesi perbaikan sing apik karo ndandani dent tanpa cat kalebu keluwesan cat (lapisan otomotif sing paling apik saiki bisa entuk PDR sing sukses) lan ukuran nganti logam rusak lan digawe duwur, gumantung saka ketebalan film cat. Logam, lengkungan utawa rata-rata kerusakan, lan kekuatan pengaruh. Umume, yen cethek, bisa uga didandani. Dents kanthi diameter sawetara inci bisa didandani sanajan nganggo metode iki anggere logam lan cat ora diulur. Dents utawa lipatan gedhe sing cethek bisa didandani kanthi level sing bisa ditampa, nanging lekuk lan lipatan sing cetha bisa uga ora cocog kanggo ndandani tikar sing ora dicet.

11

Wektu kiriman: Jun-25-2021