Teknologi Piranti Piranti Dent Diposake Paintless

 Prospek jembar:Ing Amerika Serikat, Jepang, Korea lan negara maju liyane, maju Ndandani Paintless Dentteknologi wis digunakake. Proses ndandani logam lembaran tradisional wis disederhanakake kanthi nggunakake teknologi tanpa cat cetakan, lan lingkungan baking cat diilangi. Syarat kanggo situs, peralatan lan lingkungan suda banget, lan biaya ndandani kendharaan mobil dikurangi.

Dibandhingake karo perbaikan logam lembaran tradisional, teknologi saka Ndandani Paintless Dentnduweni syarat sing sithik ing situs lan peralatan, kurang investasi, efek cepet lan bisa memenuhi syarat lan pangarepan sing luwih dhuwur saka pamilik domestik kanggo ndandani mobil. Ngarepake bakal dipopulerake ing negara kasebut sajrone sawetara taun ngarep, lan prospek pasar wiyar banget!

Kauntungan pasar:

1. Ora perlu sheet metal, dempul, lukisan lan proses liyane, sing ora mbebayani tumrap awak lan lingkungan manungsa.

2. Operasi sing aman, ora prelu nggunakake sumber mekanik lan panas.

3. Ora kena pengaruh ing papan lan lingkungan

4. Bisa digunakake kanggo sapa wae tanpa pendhidhikan utawa pengetahuan profesional.

5. Anggere operasi kasebut cukup, bakal nampa bathi gedhe.

6. Piranti kasebut digawe saka baja mangan bebas karbon impor, sing nduweni ciri elastisitas gedhe, kekerasan sing kuat, pagawean CNC lan finish dhuwur.

 

10-19-57-69-1

Wektu kiriman: Jun-18-2021