Tab lem PDR

  • 4PCS Aluminum Glue Puller Tabs

    4PCS Tab Penarik Lem Aluminium

    Barang No.:BT211018

    Keuntungan saka operasi sederhana, ndandani gigi langsung kanggo sampeyan. Perlindhungan lingkungan lan ora ngrusak cat asli. Tab panggantos kanthi macem-macem wujud kanggo macem-macem tujuan.

  • 6pcs Puller Tabs Aluminum Pulling Tabs PDR Metal Tabs For Car Body Paintless Dent Repair

    6 pcs Tab Puller Aluminium Tarik Tabs Tab PDR Logam Kanggo Perawatan Dent Paintless Body Awak

    Barang No.:BT211017

    Keuntungan saka operasi sederhana, ndandani gigi langsung kanggo sampeyan. Perlindhungan lingkungan lan ora ngrusak cat asli. Tab panggantos kanthi macem-macem wujud kanggo macem-macem tujuan.

  • 18PCS Glue Tabs Set Glue Pulling Tabs Car Body Dent Remover Tool Glue Puller Sets Tabs

    18 PCS Tab Lem Set Lem Menarik Tab Mobil Tubuh Alat Remover Alat Lem Penarik Set Tab

    Barang No.:BT211016

    Set 18mm penarik tab digawe nganggo plastik tahan lama kanthi konstruksi padhet, perlindungan lingkungan. Iki dirancang kanthi profesional kanthi macem-macem ukuran kanggo ukuran cilik ing mobil, kulkas, awak motor, lan mesin cuci, lsp.

  • 19PCS PDR Glue Tabs Auto Body Dent Repair Tool Pulling Tabs

    19PCS Tab PDR Auto Body Dent Tool Ndandani Tab

    Barang No.:BT211015

    Fitur:

    1. Cepet lan gampang kanggo ndandani kabeh jinis tikungan cilik.

    2. Pilih tab lem sing beda-beda kanthi ukuran sing beda-beda.

    3. Ndandani dent supaya ora ngrusak cat asli.

    4. Desain sing awet kanthi gaya aksial bisa nambah properti sing luwih unggul.

    5. Bisa digunakake ing mobil, kulkas, awak motor, lan mesin cuci, lsp.

    Iki dirancang kanthi profesional kanthi macem-macem ukuran kanggo macem-macem ukuran cilik ing mobil, kulkas, awak motor, lan mesin cuci, lsp. Amarga mupangat kanggo operasi sing gampang, mula cocog karo sapa wae sing bisa nggunakake operasi karo palu geser, pengangkat gigi utawa apa wae alat narik liyane, lan kanggo ndandani lekukan supaya ora ngrusak cat asline.

  • 120PCS PDR Glue Tabs Car Body Repair Tools Glue Pulling Tabs

    120PCS Tab PDR Tab Alat Perbaikan Tubuh Lem Tab Menarik

    Barang No.:BT211014

    Tab tarik dokter gigi kelas profesional kanggo otomatis.

    1. Cepet lan gampang kanggo ndandani kabeh jinis tikungan cilik.

    2. Pilih tab lem sing beda-beda kanthi ukuran sing beda-beda.

    3. Ndandani dent supaya ora ngrusak cat asli.

    4. Desain sing awet kanthi gaya aksial bisa nambah properti sing luwih unggul.

    5. Bisa digunakake ing mobil, kulkas, awak motor, lan mesin cuci, lsp.

  • 56PCS PDR Glue Tabs

    Tab PCR PDR 56PCS

    Barang No.:BT211013

    Geser 56mm tab penarik digawe nganggo plastik tahan lama kanthi konstruksi padhet, perlindungan lingkungan. Iki dirancang kanthi profesional kanthi macem-macem ukuran kanggo macem-macem ukuran cilik ing mobil, kulkas, awak motor, lan mesin cuci, lsp. Amarga mupangat kanggo operasi sing gampang, mula cocog karo sapa wae sing bisa nggunakake operasi karo palu geser, pengangkat gigi utawa apa wae alat narik liyane, lan kanggo ndandani lekukan supaya ora ngrusak cat asline.

    Yen sampeyan kepengin weruh 56PCS Tab Tab Lem utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.

  • 56PCS PDR Glue Tabs

    Tab PCR PDR 56PCS

    Geser 56mm tab penarik digawe nganggo plastik tahan lama kanthi konstruksi padhet, perlindungan lingkungan. Iki dirancang kanthi profesional kanthi macem-macem ukuran kanggo macem-macem ukuran cilik ing mobil, kulkas, awak motor, lan mesin cuci, lsp. Amarga mupangat kanggo operasi sing gampang, mula cocog karo sapa wae sing bisa nggunakake operasi karo palu geser, pengangkat gigi utawa apa wae alat narik liyane, lan kanggo ndandani lekukan supaya ora ngrusak cat asline.

    Yen sampeyan kepengin weruh 56PCS Tab Tab Lem utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.