Alat Profesional PDR Set 8 Pcs Pancing Pancing Rod Dent Car Rod Rod Pancing

Barang Ora.: BT211033

-Ukuran: 1070/210/600/520/1000/220/420 / 460mm

- Bisa Digunakake Akeh - Piranti Diposake Paintless Dent kita cocog kanggo pamrosesan sheet metal, mobil, kulkas, Body Motor lan mesin mesin cuci lsp.

- Perbaikan gigi profesional kanggo Paintless Dent grade profesional; Dijaga Panas, Genggeman Nyaman & Jaminan Seumur Hidup.

- Keuntungan saka operasi sing gampang, ndandani gigi langsung, gampang dikontrol, Aman ing Kabeh Permukaan sing Dicat, Aja ngrusak permukaan logam otomatis.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Kalebu : 

8 pcs Kit Pancing-

1 bar bunder 420mm

1 bunder pucuk setengah bulat 600mm

2 batang werni kanthi sudut 460 / 1000mm, endhas plastik kanthi benang M5 * 0.81.

1 bar nuding 520mm

1 jinis pancing jinis khusus 1070mm

Materi: Baja tahan karat

Packing:

1. Kantong kanvas + Kothak karton.

2. Miturut panjaluk sampeyan

Cara nggunakake 8 pcs PDR Rod Set

1. Pisanan ndeteksi deformasi nggunakake reflektor cahya. Proses iki bakal mbantu sampeyan ngenali orientasi logam kanthi bener lan ningkatake perbaikan.

1

2. Banjur, nggunakake batang logam, disaranake milih bentuk ujung sing cocog kanggo umume wong lan mindhah lekukan saka njero utawa ing sangisore panel. Pancing sing beda-beda wujud lan dawa bisa dipilih miturut ambane bedog sing beda kanggo ngrampungake gaweyan ndandani.

Katalog Kait PDR Profesional

Produk Gaya sing padha

Werna gagang bisa disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita