PDR narik jembatan

  • White Bridge Dent Puller Kit For Car Dent Repair Pops A Dent Tools

    Jembatan Putih Dent Puller Kit Kanggo Ndhuwur Dop Mobil Piranti Dent

    Item No. kasebutBT211020

    Fitur:

    - FUNGSI: Kit tipe jembatan kanggo ndandani lekuk lan cepet ing mobil, refridgerator, awak mesin cuci.

    - DESAIN: Tab narik ing macem-macem wujud lan ukuran kanggo macem-macem tujuan.

    - MATERI: Penarik jinis jembatan digawe saka plastik, entheng banget lan kabeh wong bisa nggunakake.

    - PRESTASI: Kit ndandani dent iki bisa ndandani dent supaya ora ngrusak cat asli.

    - Cocog kanggo: Digunakake sacara umum kanggo ngolah sheet metal kulkas, mesin cuci, mobil, motor, lsp.

    - Cocog kanggo ukuran dent ing 14cm. 

  • Car Repair Bridge Tool Dent Repair Tools Pulling Bridge Puller Car Dent Repair Kit

    Perbaikan Jembatan Alat Piranti Dent Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti Dening

    Item No. kasebutBT211019

    Fitur:

    1. Klebu 5 pcs tab lem ukuran sing beda-beda, gampang digunakake, kabeh wong bisa nggunakake.

    2. Gagang duwe desain poligon sing luwih apik kanggo ndandani mobil.

    3. Mbenakake awak nyepetake mobil kanthi ora cet, ora ngrusak cat asline.

    4. Ukuran tab sing beda, bisa ndandani ukuran untu sing beda-beda.

    5. Cocog kanggo ukuran dent ing 14cm.

  • Paintless Dent Removal Kit PDR Bridge Puller

    Kit Copot Dent Paintless PDR Bridge Puller

    Barang NomerBT181036

    Fitur:

    Jembatan tarik traksi minangka alat ndandani gigi sing efektif. Sampeyan bisa nyopot dents dhewe, lan bisa digunakake kanggo ndandani lekuk permukaan kayata mobil, lemari es, badan motor, mesin cuci, lsp.