PDR Pump Wedge

  • Pump Wedge Auto Lockout Tool

    Pompa Wedge Auto Lockout Tool

    Barang No.:BTP-5

    Air Wedges digunakake ing antarane lawang mobil lan bingkai lawang. Wedge Pintu Mobil kasebut bisa digunakake kanggo nggeser ing antarane lawang kendharaan lan hawa uwal saka pigura. Ngadopsi bahan kekuatan tinggi, kanthi papan alus khusus ing njero, yaiku ora ana bocor gas.

  • Air Bag Pump Wedge

    Air Bag Pump Wedge

    Barang No.:BTP-1

    Fitur Wedge Pump Air Bag:
    Air Wedges digunakake ing antarane lawang mobil lan bingkai lawang. Wedge iki ngidini pangguna nggawe papan ing antarane lawang lan bingkai supaya dadi probe.

    Alat kasebut uga biasane digunakake minangka spacer nalika nginstal lawang interior, mebel leveling, windows lan lawang UPVC, peralatan pawon lsp.

    Wedge Pintu Mobil kasebut bisa digunakake kanggo nggeser ing antarane lawang kendharaan lan hawa uwal saka pigura.

    Ngadopsi bahan kekuatan tinggi, kanthi papan alus khusus ing njero, yaiku ora ana bocor gas.

  • 3PCS Air Pump Wedge

    3PCS Wedge Pompa Udara

    Barang No.:BTP-3

    Fitur Pompa Udara 3PCS:
    1. Wedge pump ngidini pangguna nggawe papan ing antarane lawang lan bingkai supaya bisa mbukak kunci lawang liwat tombol utawa tuas mbukak kunci interior, bagean sing dicelupake. Piranti Darurat sing apik yen sampeyan kelangan kunci. Alat sing apik kanggo mobil toko ndandani.

    2. Alat kasebut uga umume digunakake minangka spacer nalika masang lawang interior, mebel leveling, windows lan lawang UPVC, peralatan pawon lsp.

    3. Car Car Wedge kasebut bisa digunakake kanggo nggeser menyang jendhela mobil supaya bisa nggawe papan, mula hook PDR bisa masang jendhela kanggo ndandani dodo.

  • 4PCS Pump Air Wedge

    4PCS Pump Air Wedge

    Barang No.:BTP-4

    Fitur 4PCS Pump Air Wedge:
    1. Iku ultrathin bisa digunakake ing celah cilik. malah bisa nahan tekanan 3 ton.

    2. Baji hawa sing bisa diapusi ngganti kebutuhan shims kayu lan irisan plastik ing instalasi jendhela, lawang lan kabinet.

    3. Wedge hawa ora ninggalake tandha.

    4. Bantal udara kembung digawe saka bahan bertulang serat sing awet nanging durung ditandhani.

    5. Inflasi lan deflasi sing cepet.

    Wara-wara: Aja kakehan nalika operasi. Sawise digawe proped, udhara metu, banjur lebokake blok segitiga.

  • Pump Wedge Auto Lockout Tool

    Pompa Wedge Auto Lockout Tool

    Air Wedges digunakake ing antarane lawang mobil lan bingkai lawang. Wedge Pintu Mobil kasebut bisa digunakake kanggo nggeser ing antarane lawang kendharaan lan hawa uwal saka pigura. Ngadopsi bahan kekuatan tinggi, kanthi papan alus khusus ing njero, yaiku ora ana bocor gas.