Piranti PDR

  • Paintless Dent Repair Tools Dent Puller Lifter With Glue Tabs

    Piranti Piranti Dent Paintless Dent Puller Lifter Kanthi Tab Lem

    Barang No.:BT211056

    Piranti Piranti Dent Paintless Dent Puller Lifter Kanthi Tab Lem Klebu:
    1pc mini t bar

    Tab lim 18 pcs

    4 tab aluminium

  • Paintless Dent Repair Tools Dent Removal Puller Lifter Kit for Car Body Repair

    Piranti Piranti Dent Paintless Removal Dent Puller Lifter Kit kanggo Ndandani Awak Mobil

    Barang No.:BT211055

    Piranti Piranti Dent Paintless Removal Dent Puller Lifter Kit kanggo Ndandani Awak Mobil kalebu:
    1PC Dent Mini Angkat

    1PC 25mm Pethel

    Senapan Lem 1PC

    1PC Mini t Bar

    1SET Tutul Pena kanthi tips 8 pcs

    19PCS Tab Lem (Bahan: PA6)

    Botol 1PC (60ml)

    1PC Scraper

    10 PCS Tongkat Lem Kuning (11.2 * 200mm)

    Tas kain Katun 1PC (35 * 30cm)

  • Paintless Dent Repair Tools Dent Remover Puller Lifter Set

    Piranti Piranti Dent Paintless Remover Puller Lifter Set

    Barang No.:BT211053

    Piranti Piranti Dent Paintless Remover Puller Lifter Set Kalebu:
    1pc Pengangkat Dent Luwes

    1set Cross Bar Puller

    28 pcs Tab Lem

    1set Tutul Set Up Kanthi 8 Tips

    1 pc Mini T Bar

    Tongkat Lem 10 pcs

    Botol 1 pc

    1 pc Scraper

    Papan garis lurus 1 pc

    1pc Alat Kantong

  • Paintless Dent Removal Tool Dent Puller Lifter Glue Hammer Tabs

    Alat Ngilang Dent Ora Paint Dent Puller Lifter Lem Hammer Tabs

    Barang No.:BT211054

    Alat Ngilang Dent Ora Paint Dent Puller Lifter Lem Hammer Tabs Kalebu:
    Pengangkat Dent Adjustable 1PC (paduan Aluminium)

    1PC 25mm Pethel

    1 PC Mini t Bar (paduan aluminium)

    1SET Tutul Pena kanthi tips 8 pcs (paduan Aluminium)

    19PCS Tab Lem (Bahan: PA6)

    Botol 1PC (60ml)

    1PC Scraper

    10 PCS Tongkat Lem Kuning (11.2 * 200mm)

    Tas kain Katun 1PC (35 * 30cm)

  • Paintless Dent Repair Tools Dent Puller Kit

    Piranti Piranti Dent Paintless Dent Puller Kit

    Barang No.:BT211052

    Piranti Piranti Dent Paintless Dent Puller Kit Kalebu:

    Pengangkat dent 1 pc
    1pc gun lem (40w)
    Jembatan narik 1set
    1pc palu karet 25mm
    1pc slide palu geser
    1pc tutul palu
    1set tap pen kanthi tips sing beda kanggo 8 pcs
    Tab lem 32pc (18 pcs biru, 10 pcs abang, 4 pcs yeloow)
    8 pcs tongkat lem kuning
    Botol rem lem 1 pc
    Papan garis dipimpin 1pc
    2 pcs alat tunyuk
    1pc mini t bar
    1 pc scraper kuning
    Tas alat 1pc

     

  • PDR Paintless Dent Repair Tools Dent Remover Puller Lifter Set

    Alat Ndandani Gigi PDR Paintless Dent Remover Puller Lifter Set

    Barang No.:BT211051

    Alat Ndandani Gigi PDR Paintless Dent Remover Puller Lifter Set Kalebu:
    1pc Pengangkat Dent Luwes

    1set Cross Bar Puller

    28 pcs Tab Lem

    1set Tutul Set Up Kanthi 8 Tips

    1 pc 25mm Pethel

    1 pc Mini T Bar

    Tongkat Lem 6 pcs

    Botol 1 pc

    1 pc Scraper

    1pc Alat Kantong

  • Paintless Dent Repair Tools Kit Hook Rods Kit with for Car Dents Hail Damage Removal Tool Set

    Alat Dent Kit Dent Paintless Rod Rod Pancing Kit kanggo Dent Car Hail Damage Removal Tool

    Barang Ora.: BT211050

    Perbaikan dokter gigi sing ora krasa lara, uga dikenal kanthi jeneng PDR, minangka proses kanggo ngilangi lekukan cilik, paku lawang utawa lekukan kerusakan udan saka piring logam ing kendaraan. Iki ditindakake kanthi alat PDR khusus kayata bar logam lan palu, sing digunakake kanggo nyuda kerusakan saka panel internal lan eksternal. Alat lan cara ngilangi lekukan iki dirancang kanggo njaga finish cat pabrik ing mobil lan supaya ora ana kerusakan tambahan ing permukaan mobil.

  • Dent Hook Rod Tools Dent hail damage Dent removal Repair Auto Tools Car Dent Puller tool

    Dent Pancing Rod Tools Dent hail karusakan Dent aman Diposaken Auto Tools Car Dent Puller tool

    Barang Ora.: BT211049

    Perbaikan dokter gigi sing ora krasa lara, uga dikenal kanthi jeneng PDR, minangka proses kanggo ngilangi lekukan cilik, paku lawang utawa lekukan kerusakan udan saka piring logam ing kendaraan. Iki ditindakake kanthi alat PDR khusus kayata bar logam lan palu, sing digunakake kanggo nyuda kerusakan saka panel internal lan eksternal. Alat lan cara ngilangi lekukan iki dirancang kanggo njaga finish cat pabrik ing mobil lan supaya ora ana kerusakan tambahan ing permukaan mobil.

  • 91pcs PDR Tool Kit

    91 Alat Kit PDR

    Barang Ora.: BT181002  

    Perbaikan dokter gigi sing ora krasa lara, uga dikenal kanthi jeneng PDR, minangka proses kanggo ngilangi lekukan cilik, paku lawang utawa lekukan kerusakan udan saka piring logam ing kendaraan. Iki ditindakake kanthi alat PDR khusus kayata bar logam lan palu, sing digunakake kanggo nyuda kerusakan saka panel internal lan eksternal. Alat lan cara ngilangi lekukan iki dirancang kanggo njaga finish cat pabrik ing mobil lan supaya ora ana kerusakan tambahan ing permukaan mobil.

  • Car Dent Repair Dent Lifter Puller Car Body Hail Removal Kit

    Perbaikan Dent Mobil Dent Lifter Puller Body Car Hail Kit

    Barang No.:BT211047

    Ndandani Dent Car Dent Lifter Puller Body Car Hail Kit Kit kalebu:

    Pengangkat dent 1 pc
    Pethel geser 1 pc, 45 # stell lan chrome permukaan
    1 pc pistol lem tanpa kabel (awak abang lan nampan ireng)
    Tongkat lem 12 pcs
    2 pcs alat ngalahake putih
    Tab lim 32 pcs

     

  • Dent removal Repair Auto Tools Car Dent Puller tool For Removing Car Dents

    Dent penghapusan Piranti Otomatis Alat Alat Dent Puller Mobil Kanggo Mbusak Dent Mobil

    Barang No.:BT211048

    Ngilangi Dent Piranti Otomatis Alat Alat Dent Puller Mobil Kanggo Mbusak Dent Mobil kalebu:

    1 pc pistol lem tanpa kabel (awak abang lan nampan ireng)
    1set penarik salib
    Tongkat lem 8 pcs
    1pc alat ngalahake putih
    1 pc scraper ireng

  • PDR Dent Repair Tools Car Paintless Hail Removal Dent Tool Kit

    Alat Perbaikan PDR Dent Car Removal Hail Paint Dent Tool Kit

    Barang No.:BT211046

    Alat Perbaikan PDR Dent Car Removal Hail Paint Dent Tool Kit Klebu:

    Pengangkat gigi sing bisa disetel 1 pc
    1set alat tunyuk kanthi 8 tips
    Tab lem 43 pcs
    1set penarik salib
    1pc mini t bar
    1pc gun gun-100w
    1pc nggambarake papan
    Tongkat lem 10 pcs
    1 pc geser palu
    1pc tutul palu
    1 pc 25mm palu
    1 pc scraper
    1pc tas kanva