Penarik Lan Pisah

  • 9pcs Blind Hole Bearing Puller Set

    9 Pcs Buta Bantalan Bolongan Buta

    Barang No.:BT9061

    Inner Internal Bearing Puller Remover

    Geser Pethel Geser 8-32mm 9pc Lubu Wuta

    Paket kalebu:

    * 9 pcs remover bantalan internal nganggo palu geser

    * Kasus nggawa panyimpenan

  • 9pcs Mini Bearing Separator Set

    9 pcs Set Bantalan Mini Bantalan

    Barang No.:BT9023C

    * Setel ngemot separator bantalan, kuk lan ekstensi uga kanggo nyopot gir, roda lan perlengkapan samll saka poros.

    * Isi:

    Pamisah Φ15-58mm, rahang 50mm (x2)

    Sekrup dorong, batang ekstensi 45mm (x2)

    Ekstensi 34mm (x2), balok balok

  • 14pcs Gear Puller and Bearing Splitter Separator Set

    14mm Gear Puller lan Bearing Splitter Separator Set

    Barang No.:BT9023B

    * Cocog kanggo nyopot gir, setir, katrol, perlengkapan saka poros lan misahake bantalan

    * Diproduksi saka gulung ditempa lan digawe panas baja

  • Universal Pulley Puller Set

    Universal Puller Pulley Set

    Barang No.:BT8762

    * Kanggo narik lan nginstal katrol sabuk ing pompa setir listrik, generator, roda kipas, lsp.

    * 2 Balok silang: dawane 140mm lan 230mm

    * 2 pasang penarik lurus: dawane 60mm lan 110mm.

    * 1 pasang penarik sing dibentuk khusus: dawa 60mm

    * Kabeh penarik lan balok silang bisa digabung.

  • Heavy Duty Hydraulic Gear Puller Kit

    Kit Penarik Gigi Hidrolik Tugas Berat

    Barang No.:BT3359

    * Kanggo ngilangi katrol, bantalan, gir lan komponen liyane.

    * Set kalebu:

    1xbearing separator, 1xbeam, 1xcentre adapter, 1xtriple head, 1xtwin head, 3 × 4 ″ leg puller, 3 × 6 ″ leg puller, 3 × 8 ″ leg puller, 1xram part, 1 × 2 ″ rod extension, 1 × 10 ton ton hydraulic ram lan 3 x meneng