Alat Segel & Bantalan & Bush

  • Adjustable Wheel Bearing Lock Nut Wrench

    Kunci Bantalan Roda sing bisa disetel

    Barang Ora.:BT9059

    * Rahang sing bisa disetel kanthi fitur ngunci kanggo ngilangi perkakas kunci bantalan heksagon & roda segi delapan.

    * Klebu telung set pin kanggo ngunci kacang nganggo bolongan pin

    1/2 ″ utawa 3/4 ″ drive sq

    * Kapasitas:

    Kacang 6PT: 1-3 / 4 ″ nganti 5-3 / 4 ″ (49-135mm)

    Kacang 8PT: 1-3 / 4 ″ nganti 5-5 / 8 ″ (49-143mm)

    Pin dia: 1/4 ″, 5/16 ″, 3/8 ″ (6,8,10mm)

  • Master Generation 2 Wheel Bearing Kit

    Generasi Master 2 Kit Bantalan Roda

    Barang Ora.:BT9057

    * Dirancang kanggo nyebarke gaya meksa kanthi bantalan njaba kanggo nyuda potensial kegagalan bantalan nalika uga ngidini sikil suspensi tetep ing-situ nalika pas karo bantalan anyar.

    * Ukuran lan Kendaraan

    62mm-Audi A2 VW Lupo (Ngarep)

    66mm-Skoda Fabia, VW Fox (Ngarep), Polo

    72mm-Audi A1 lan A2, Kursi Cordoba, Ibiza, Skoda Fabia, Kamar, Polo (Ngarep), VW Fox karo PAS (Ngarep)

    78mm-Ford Fokus II, C-Max, Volvo C30, C70, S40, V50 (Ngarep), Mazda 3

    82mm-Ford Mondeo, Galaxy, S-Max, Land Rover Freelander 2, Volvo S80, V70, XC60, XC700

    85mm-VW Multivan, Touareg, Pengangkut (Ngarep & Mburi)

  • Auto Repair Tool Wheel Bearing Removal Kit (BA3)

    Alat Nglereni Bantalan Roda Alat Piranti Otomatis (BA3)

    Barang Ora.:BT9056

    * Tujuan kanggo ngganti bantalan roda ngarep lan mburi kanggo BA3 kaping 8 lan 10 Lada Samara, Kalina, Priora, Granta, Largus, uga logan REnault.

    * Ngidini ngganti bantalan roda tanpa mbuwang menara suspensi

    * Ukuran adaptor:

    29mm, 36mm, 51mm, 55mm, 59mm, 64mm, 68mm, 72mm

  • Front Wheel Bearing Puller-Ford Transit

    Bantalan Roda ngarep Puller-Ford Transit

    Barang Ora.:BT1687

    * Kanggo aman nyopir flange drive kanthi bantalan roda saka rak hub ing situ lan bantalan rodha saka flange drive

    * Alat penting nalika ngganti cakram rem sing ngidini flange drive bisa dipisahake saka unit hub

    * Fitur sekrup gaya pengaruh sing dirancang kanthi cerdas.

  • Rear Trailing Arm Bush Removal Installation Tool for Honda CRV

    Alat Instalasi mburi Bush Trailing Arm Bush kanggo Honda CRV

    Barang Ora.:BT1686

    * Digunakake kanggo nyopot lan masang grumbul lengen mburi tanpa ngrusak kabel sensor ABS

    * Jendhela sing dipotong ngidini akses visual kanggo nginstal kanthi bener. Pelumas * sing cukup lan cocog kanggo digunakake ing sekrup pasukan Utas lan prewangan dipercaya

    * Aplikasi: Honda CRV K6 & K8 (96-02)

  • 4pcs O-Ring Removal Tool Set Seal Puller

    Alat Pambuangan O-Ring 4 pcs Set Seal Puller

    Barang Ora.:BT2508

    * Setel sekawan alat kanthi sudhut sing ngidini mbusak O-Rings lan segel tanpa karusakan

    * Fitur tips kontur lan sendok

    * Dawa: 2x130mm lan 2x200mm

  • Universal Oil and Seal Puller

    Puller Minyak lan Segel Universal

     Barang Ora.:BT2522A

    * Gampang ngilangi segel minyak lan minyak. Gampang banget amarga alat iki ora ana obeng utawa omah sing rusak maneh