Sockets lan Bit

  • 30pcs Hex Key Socket Bit Set 12 Dr

    30 pcs Hex Key Socket Bit Set 12 Dr.

    Barang Ora.:BT3277

    * Socket baja CR-V palsu nganggo potongan spline baja CrV.

    * Sockets panas sing diobati & dilapisi krom kanggo resistensi korosi.

    * Isi:

    Dawa 55mm: 5-6-7-8-10-12-14-17-19mm

    Panjang 100mm: 5-6-7-8-10-11-12-13mm

    Panjang 140mm: 5-6-7-8-10-12-14mm

    Dawa 200mm: 5-6-7-8-10-12mm

  • 34pcs 38 Drive Security Torx Star & E Socket Bit Set

    34 pcs 38 Drive Security Torx Star & E Socket Bit Set

    Barang Ora.:BT3268 

    * Sockets Star: E4, E5, E6, E7, E8, E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20

    * Bit Star: T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40, T45, T50, Bukti Tamper T55

    * Adaptor Bit-3/8 inci Drive

    * Chrome-Vanadium

  • 171pcs Socket and Bits Set

    171 pcs Socket lan Bit Set

    Barang Ora.:BT3267 

    * Soket profesional Deluxe kanthi soket baja Chrome Vanadium sing atos lan panas.

    * Rampung satin polesan.

    * Nyakup ukuran saka 4 nganti 32mm

    * Kalebu kunci genggaman ratchet, soket busi, bar ekstensi, soket wanita "TRX-Star", bit soket, tombol hex, bit, pegangan lan aksesoris spinner

    * Disedhiyakake ing kasus sing angel lan awet.

  • 19pcs 38 Sq Drive Socket Set

    19 pcs 38 Sq Drive Socket Set

    Barang Ora.:BT3266

    * Set soket baja Cr-V, atos lan tempered kanggo kekuatan kanthi finish polesan kanggo resistansi korosi.

    * 45-untu pear-head flip kunci ratchet mbalikke karo soket cepet lan pegangan kenyamanan

    * Isi:

    Sockets: 8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/19/20/22/24/27/30 / 32mm, 3/8 ″ Sq Drive Flip Reverse Ratchet Wrench

  • 6pcs 1/2″ Sq Drive Impact Sline Socket Bit

    6 pcs 1/2 ″ Sq Drive Impact Sline Socket Bit

    Barang Ora.:BT3258

    * Cocog kanggo nyopot lan nyetel hub, setir lan suspensi kendaraan VAG sing dipilih

    * Baja Chrome Molybdenum berkualitas tinggi cocog digunakake karo alat pengaruh.

    * M14 kanggo VW LT / Transporter

    * M18 kanggo Volkswagen Golf

    * M16 kanggo Volkswagen Sharan

    * Loro Panjang: 43mm lan 78mm kanggo saben ukuran

  • 6pcs 3/4″ Dr.Impact Star-E & 12PT Socket Set

    6 pcs 3/4 ″ Dr. Impact Star-E & 12PT Socket Set

    Barang Ora.:BT3261

    * Cocog kanggo sekrup kepala silinder truk

    MB 300-400-420-500-900,

    Man M2000, F90, F8, D20, D25, D28

    * Digawe saka Cr-Mo, bisa digunakake kanthi alat pengaruh

    * Isi: Soket E18, E20, E22, E24,12PT 17,19mm

    * 3/4 ​​″ dawane DR.110mm

  • 10pcs Socket Bits Set

    10 pcs Socket Bits Set

    Barang Ora.:BT3269

    * Cocog kanggo ndandani wajan, getriebekasten utawa bagean liyane ing mobil utawa truk
    * Diproduksi saka Chrome Vanadium, 1/2 2 Dr ..
    * Ukuran: M4, M5, M6, M8, M9, M10, M12, M14, M16, M18

  • 6pc Socket Adapter Set

    6pc Soket Adaptor Set

    Barang Ora.:BT3270

    * Set enem adaptor soket Steel Chrome Vanadium Steel

    * Pelat sing atos, tempered lan krom kanthi retainer soket spring-ball. Ora cocog digunakake karo alat pengaruh.

    * Set kalebu:

    1/4 ″ dr. (F) x3 / 8 ″ dr. (M) 3/8 ″ dr. (F) x1 / 4 ″ dr. (M)

    3/4 ″ dr. (F) x1 / 2 ″ dr. (M) 3/8 ″ dr. (F) x1 / 2 ″ dr. (M)

    1/2 ″ dr. (F) x3 / 4 ″ dr. (M) 1/2 ″ dr. (F) x3 / 8 ″ dr. (M)

  • 26pcs Multi Spline Socket Bit Set 12 Dr

    26 pcs Multi Spline Socket Bit Set 12 Dr.

    Barang Ora.:BT3276

    * Socket baja CR-V palsu nganggo potongan spline baja CrV.

    * Sockets panas sing diobati & dilapisi krom kanggo resistensi korosi.

    * Isi:

    Dawa 55mm: M5, M6, M8, M9, M10, M12, M14, M16

    Panjang 100mm: M5, M6, M8, M9, M10, M12, M14

    Dawane 140mm: M5, M6, M8, M9, M10, M12, M14

    Panjang 200mm: M8, M10, M12, M14

  • 32pcs Torx Star Socket Bit Set 12 Dr

    32 pcs Torx Star Socket Bit Set 12 Dr.

    Barang Ora.:BT3278

    * Socket baja CR-V palsu nganggo potongan spline baja CrV.

    * Sockets panas sing diobati & dilapisi krom kanggo resistensi korosi.

    * Isi:

    Panjang 55mm: T20-T25-T27-T30-T40-T45-T50-T55-T60-T70

    Panjang 100mm: T20-T25-T27-T30-T40-T45-T50-T55-T60-T70

    Dawane 140mm: T40-T45-T50-T55-T60-T70

    Dawane 200mm: T40-T45-T50-T55-T60-T70