Penarik Saldo Setir lan Harmonik

  • Power Steering Pump Pulley Kit

    Kit Pulley Kemudi Kemudi

    Barang Ora.:BT4042

    * Piranti lengkap sing dibutuhake kanggo nyopot lan nginstal pulsa pompa listrik paling akeh kendaraan domestik.

    * Mesin patang silinder GM 2.3L QUAD 4 lan mesin V8 modular Ford 4.6L, ​​5.4L, lan 5.8L.

    * Kalebu adaptor sing dibutuhake kanggo nglayani Mesin GM 3.1L, 3100,3400 lan 3800 V6 Mesin.

  • Steering Wheel Lock Plate Puller

    Puller Kunci Roda Kemudi

    Barang Ora.:BT1734

    * Cocog kanggo nyopot piring kunci setir ing mayoritas mobil kanthi kantong udara

    * Adaptor SAE lan metrik dobel cocog karo 9/16 ″ lan 14mm

    * Dienggo ing kolom miring lan teleskop

  • 46pcs Harmonic Balancer Puller Set

    46 pcs Harmonic Balancer Puller Set

    Barang Ora.:BT1733

    * Alat tarik multiguna disetel kanggo ngekstrak flywheel lan katrol.

    * Digawe saka baja palsu sing ditempa lan panas.

    * Isi:

    1xCarbon Steel Yoke, Adaptor Poros 1xFlat

    Sekrup Tekanan Baja 1xCarbon 3/4 ″ -16TPI

    2xSmall Adaptor Pusat lan Gedhe.

    3 × 1-1 / 2 t Bolt 3/8 ″ -24 TPI, 3 × 2 t Bolt 3/8 ″ -16 TPI, 3 × 3 ″ Bolt 3/8 ″ -16 TPI, 3x90mm Bolt M8 x 1.25mm

    2 × 4-1 / 2 t Bolt 3/8 ″ -16 TPI, 2 × 6 ″ Bolt 5/16 ″ -18TPI, 3 × 3-1 / 2 t Bolt 5/6 ″ -24 TPI, 2 × 3 ″ Bolt 5/16 ″ -24TPI, 2 × 2-1 / 2 ″ Bolt 1/4 ″ -28 TPI, 3x35mm Bolt M10 x 1.5mm

    3 x 45mm Bolt M8 x1.25mm, 2 x 65mm Bolt M8 x 1.25mm

    Mesin cuci: ID 8mm (x6), ID 10mm (x4), ID 12mm (x4)