Alat Strut & Shock lan Kompresor Musim Semi

  • 2pc Coil Spring Compressor For MacPherson Struts Shock Absorber

    2pc Coil Spring Compressor Kanggo MacPherson Struts Shock Absorber

    Barang Ora.:BT9113

    * Kompres spring coil kanggo ngganti unit shock absorber utawa spring. Uga ngidini ndandani struts sing ditekuk, tabung strut lan potongan sing rusak.

    * Konstruksi palsu, rod Acme ngencengi, lan pin deten internal kanggo ngunci koil ing panggonane. 

  • Internal Coil Strut Remover Coil Spring Compressor

    Kompresor Spring Coil Strover Remover Coil Internal

    Barang Ora.:BT9112

    * Digawe saka baja sing diobati kanthi panas lan gulung kait baja palsu

    * Kanggo ndandani lan ngganti penyerap kejut, struts & spring

    * 24mm hex drive lan 1/2 ″ drive persegi

    * Dawane 300mm

  • 2pcs Heavy Duty Coil Spring Strut Compressor

    2 pcs Heavy Duty Coil Spring Strut Compressor

    Barang Ora.:BT9012

    * Cocog banget kanggo mbusak lan nginstal coil spring & strut

    * Kompatibel kanggo umume mobil lan trek

    * Gandheng rahang waja sing kuwat ing kumparan kanthi aman

    * Sekrup sing diobati panas

    * Alat nomer sepuluh: 12 ″

    * Max Opening yaiku 10 ″ 254mm

  • 18pcs Shock Absorber Remover/Installer Tool Kit

    18 Remover Shock Absorber Remover / Kit Alat Instalasi

    Barang Ora.:BT8531A

    Cocog kanggo jinis kendaraan sing paling umum - kanggo ndandani serap kejut lan kanggo nyekel pistol peredam kejut.

    kalebu: - ratchet, switchable - sisipan soket heksagon.

    dawane 122 mm 16 - 17 - 18 - 19 - 21 - 22 - 24 mm - InBGS 2087.

    alat alat nyerep kejut - alat kanthi kualitas profesional.

    Kuwat lan awet - kanggo sing tepat utawa kuat banget.

    karya - kualitas BGS asli - cocog kanggo panggunaan profesional.

  • 66pcs Spot Welding Gun Kit

    66 pcs Kit Welding Gun Kit

    Barang Ora.:BT20022H-66

    Geser palu, Bahan: baja karbon, permukaan berlapis krom.

    Mesin bedhil digawe saka nilon, endhas las lan kabeh jinis chuck digawe saka tembaga murni, lan rantai bergelombang, segitiga, potongan OT lan cakram digawe saka sheet metal + plating tembaga

  • Car Repair Tools Auto Glue Puller Hand Lifter Dent Puller Lifter

    Alat Perbaikan Mobil Auto Lem Puller Hand Lifter Dent Puller Lifter

    Barang No.:BT211008

    Fitur:

    1. Awak aluminium

    2. Tombol Pangaturan Stainless Steel

    3. Kacang Baja / Bolt / Pin poros / Klip E-Retain

    4. Siji sekrup ing sisih ndhuwur pengangkat dent digunakake kanggo nyetel dhuwur tengah pengangkat dent.

    5. Ing sisih ngisor pengangkat dent yaiku silikon, dudu karet biasa, sing empuk banget lan ora mbebayani kanggo cat minyak lan bisa dirobih.

    Bisa digunakake kanthi akeh, Contone, Mobil Auto, Kulkas Sepeda Motor lan mesin cuci, Uga Lindhungi cat asli, kanthi efektif mbusak tikungan kanthi cepet. Alat iki ora cocog kanggo sudhut utawa lipatan.