Tutul Alat Down

  • Paintless Tap Down Tools 6pcs Dent Repair Knock Down Tools

    Piranti Tutul Down Paint 6 pcs Piranti Dent Knock Down

    Barang No.:BT201020

    Ing Piranti Tutul Down Paint 6 pcs Piranti Dent Knock Down kalebu enem profil populer Burnishers, digawe saka polimer bermutu tinggi, nganti level munggah utawa protruding kerusakan logam. Wedge polimer 8-1 / 2 "gampang nyebar bukaan jendhela lawang lan area celah awak otomatis nyedhiyakake akses gratis tangan kanggo lekukan gaya batang alat nyopot lan rod mbukak kunci lawang.

  • PDR Tap Down Tools Dent Removal Tap Down Pen Kits

    PDR Tap Down Tools Dent Removal Tutul Down Pen Kits

    Barang Ora.: BT181051

    Fitur:
    - Logam Alat PDR Alat logam & nilon PDR Knockdown Set, bisa diganti endhas mudhun.

    - Handy ing Paintless Dent Ndandani kanggo ngalahake bintik-bintik dhuwur.

    - Kepala sing beda kanggo nggawe praktik nalika sinau seni Penghapusan Dent tanpa Paint.

    - Kunduran PDR aluminium diameteripun x panjang lan knurled supaya gampang dicekel.

    Operasi saka PDR Tap Down Tools Dent Removal Tutul Down Pen Kits gampang banget, iku cocog kanggo sapa wae sing operate nganggo palu plastik, nutul palu, lsp.

  • PDR Dent Repair Tools Car Paintless Hail Removal Tap Down

    Alat PDR Dent Piranti Penghapusan Ucup Krim Mobil Tutul

    Barang No.:BT201020

    Fitur:

    Pulpen kanthi 8 spesifikasi endhas sing beda.

    Cilik lan apik banget, nggunakake sendi karet ndhuwur, entheng lan trep, kuwat, nyandhang, lemes.

    Kanthi palu karet bisa kanthi cepet ndandani lek awak-awak kanthi otomatis.

    Bisa digunakake ing mobil, utawa warna apa wae, lan gampang ditrapake.

    Iki uga digunakake kanggo nggawe praktik praktik nalika sinau seni penghilang gigi tanpa cat.