Alat Ndandani Threading

  • Glow Plug Heater Element Removal Set 8 & 10mm

    Glow Plug Heater Element Removal Set 8 & 10mm

    Barang No.:BT1069

    * Kanggo ngilangi elemen pemanas sing bisa rusak sajrone nyopot plug glow.

    * Ngirit wektu ora kudu nyopot sirah silinder.

    * Bisa digunakake kanthi ngebur / nutul utas menyang elemen sing rusak dadi adaptor plug glow sing disedhiyakake bisa digunakake kanggo ngekstrak.

    * Disedhiyakake pitung pandhuan ngebur / nutul lan limang adaptor ekstraksi plug glow kanthi utas M8 utawa M10.

  • 33pcs Glow Plug Thread Repair Set

    Set Perbaikan Thread Plug 33 pcs

    Barang No.:BT1347

    * Kalebu alat kanggo nyisipake sisipan utas sing tepat ing endhas lan fitur sistem pandhuan tunyuk sing unik kanggo mesthekake keselarasan sing bener. Obat sing cepet lan efektif kanggo kerusakan benang plug kepala silinder.

    * 4 ukuran adaptor utas kanggo plug glow umum.

    * Ukuran tutul: M14x1.25mm, M12x1.25mm, M12x1mm, M10x1.25mm, M10x1mm, M8x1mm

    * Sisipan Ganti (Paket 5):

    M8x1mm, M10x1mm, M10x1.25mm, M12x1.25mm

  • Spark Plug Thread Repair Kit M14x1.25

    Kit Perbaikan Benang Spark Plug M14x1.25

    Barang No.:BT1346

    * Cocog kanggo utas busi sing rusak

    * Resik lan ngresiki plabuhan

    * Isi:

    1 tap / rreadreader kanggo Utas M14

    5 × 11.2mm sisipan ireng wis rampung

    5 × 17.5mm sisipan insert ireng rampung

    5 × 17.5mm tunyuk masang Zinc berlapis kuning

  • 8pcs Axle Spindle Rethreading Set

    Set Rethreading Spindle Axle 8 pcs

    Barang No.:BT2043

    * Mbenerake utawa nganyari benang sing rusak ing poros poros.

    * Rethreading mati pancen tempered banget kanggo kekuwatan & daya tahan lan 6-pt. Bentuk kanggo digunakake nganggo soket utawa kunci pas.

    * Piranti maca ulang kanthi kode warna kanggo identifikasi visual kanthi cepet.

    * Isi:

    M20x1.25, M20x1.5, M22x1.M22x1.5, M24x1.5, M24x2.0mm, 3/4 ″ x20UNEF, 13/16 ″ x20UNEF

  • 15 Pcs Metric Rethreader Thread Repair Tool Kit

    Kit Alat Ndandani Thread Metric 15 Pcs Metric

    Barang No.:BT2044

    * Ngemot patbelas metrik rethreader taps lan mati, kanthi siji file Utas metrik kanggo mulihake utas eksternal.

    * Pilihan File Thread Metric:

    0.75,1.0,1.25,1.5,1.75,2.0,2.5,3.0mm

    * Ukuran Rethreader Die:

    6 × 1,00,8 × 1,25,10 × 1,25,10 × 1,50,12 × 1,5,12.x1.75mm.

    * Ukuran Rethreader Tap: 6 × 1.00,8 × 1.5,10 × 1.25,10 × 1.50,12 × 1.25,12 × 1.5,12 × 1.75mm

  • Threading Repair Tool Solid Thread Inserts

    Alat Threading Thread Solid Utas Sisipan

    Barang Nomer :BT9000 X

    * Lebokake baja tahan karat solid iki kanggo digunakake bebarengan karo barang BT1346, BT1347 lan BT90006

     

    Barang No. Dawane Spesifikasi Tujuane
    BT90007 12mm M8X1.0 Cahya plug
    BT90008 12mm M9X1.0 Cahya plug
    BT90009 12mm M10X1.25 Cahya plug
    BT90010 12mm M10X1.0 Cahya plug
    BT90011 19mm M10X1.0 Cahya plug
    BT90012 12mm M12X1.25 Cahya plug
    BT90013 19mm M12X1.25 Cahya plug
    BT90014 26mm M12X1.25 Cahya plug
    BT90015 11.2mm M14X1.25 Spark plug
    BT90016 12.7mm M14X1.25 Spark plug
    BT90017 17.5mm M14X1.25 Spark plug
  • Glow Plug Thread Repair Kit

    Kit Ndandani Thread Plug Glow Plug

    Barang No.:BT9000X

    * Nyedhiyakake kursi kepadatan tenan & gas mutlak kanggo macem-macem panggunaan, Cocog kanggo plug cemlorot. Ora gampang Dipindhah ora bisa diganti omah lan komponen bantalan sing larang

    * Kalebu: 2 pcs tap & remeaer 1 pc, instan utas 5 pcs & alat inatallasi

     

    Barang No. Spesifikasi
    BT90001 M8X1.0
    BT90002 M9X1.0
    BT90003 M10X1.25
  • Glow Plug Thread Repair Kit M10X1.0

    Kit Perbaikan Utas Plug Glow Plug M10X1.0

    Barang No.:BT90004

    * Nyedhiyakake kursi kepadatan tenan & gas mutlak kanggo macem-macem panggunaan, Cocog kanggo plug cemlorot. Ora gampang Dipindhah ora bisa diganti omah lan komponen bantalan sing larang

    * Kalebu: 2 pcs tunyuk & remeaer 1 pc, saben instan 5mm 12mm lan 19mm & alat inatallasi

  • Glow Plug Thread Repair Kit M12X1.25

    Kit Ndandani Thread Plug Glow M12X1.25

    Barang No.:BT90005

    Nyedhiyakake kursi kepadatan tenan & gas mutlak kanggo macem-macem panggunaan, Cocog kanggo plug cemlorot. Ora gampang Diposake ora bisa ngganti omah lan komponen bantalan sing larang regane

    Kalebu: 2 pcs tunyuk & remena 1 pc, saben 5mm 12mm, 19mm lan 26mm benang insters & alat inatallasi

  • Master Thread Repair Kit for Glow Plug

    Kit Ndandani Utas Master kanggo Plug Glow

    Barang No.:BT90006

    * Nyedhiyakake kursi kepadatan tenan & gas absolut kanggo macem-macem panggunaan, Cocog kanggo colokan cemlorot.

    * Ora bisa ndandani kanthi cepet, ora bisa ngganti omah lan komponen sing larang regane

    * Kalebu:

    Perangkat set kit kanggo utas plug glow 10 pcs-M8x1.0

    Ndandani kit kit kanggo benang plug glow 10 pcs-M9x1.0

    Perangkat set kit kanggo utas plug glow 10 pcs-M10x1.25

    Ndandani kit kit kanggo utas plug glow 16pcs-M10x1.0

    Perangkat set kit kanggo utas plug glow 22pcs-M12x1.25