Tie Rod lan Alat kemudi

  • Inner Tie Rod Remover Installer Tool

    Alat Instalasi Remover Tie Rod Inner

    Barang No.:BT1031

    * Praktis: Alat 3/8 ″ Bathi Tie Rod Nguripake rod dasi sing lancar kanthi gampang. Bisa nyopot rod dasi njero tanpa nyopot rod dasi njaba. Alat paling apik kanggo ngladeni batang dasi batin supaya gampang dicopot, didandani & dipasang

  • 4pcs Subframe Locating Pin Set

    4 Pin Subframe Lokasi Nggawe Pin

    Barang Ora.:BT7680

    * Setel papat pin nemokake subframe ngidini alignment sing tepat saka sub-frame menyang sasis kendaraan.

    * Kanggo macem-macem kendaraan Audi lan VW

    * Audi: A3 (04on), TT (07on), A4 (01on), VW; Scirocco (09on), EOS (06on), Golf (09on), Golf * Puls (05on), Jetta (04-06), Polo (02on), Fox (06on), Passat (06on), Passat CL (09on)

  • Inner Tie Rod Tool Kit With 7 Adaptors

    Kit Alat Dasi Rod Inner Kanthi 7 Adaptor

    Barang Ora.:BT1050

    * Ngidini mbusak lan instalasi rod dasi utama tanpa nyopot rak

    * Kanthi nyelehake soket dawa ing pucuk rod dasi & sambungake karo driver rahang terbuka.

    * Ukuran: 1-3 / 16 ″, 1-1 / 4 ″, 1-5 / 16 ″, 1-7 / 16 ″, 14mm, 17mm & 33.6mm

    * Gunakake nganggo alat drive 1/2 ″

  • Master Inner Tie Rod End Installer Remover Tool Kit Set With 12 Adaptors

    Alat Kit Remover Installer Tie Rod Inner Tie Inner Kanthi 12 Adaptor

    Barang Ora.:BT1049

    * Soket dawa katon ing pucuk rod dasi lan alas sikil melu ing soket supaya gampang dicopot lan dipasang.

    * Bisa dicopot lan diinstal tanpa nyopot rak.

    * Kalebu kabeh 12 gagak kanggo nggarap akeh aplikasi.

    * Ukuran Crowsfeet:

    29mm, 32.5mm, 33.6mm, 38.4mm, 40mm, 42mm

    1-3 / 16 ″, 1-1 / 4 ″, 1-5 / 16 ″, 1-3 / 8 ″, 1-7 / 16 ″, 1-1.2 ″