Alat Rod lan Tirus

  • 1/2″ Square Drive Beam Type Torque Wrench

    1/2 ″ Kunci Drive Tipe Wire Square

    Barang Ora.:BT3275

    * Gunakake kunci torsi yen dibutuhake akurasi torsi

    * Gampang diwaca skala kanggo presisi sing ditambahake

    * Rampung polesan dhuwur nolak korosi lan karat

    * Konfigurasi metrik skala 1/2 ″

    * Kapasitas: 0-300N.m

  • 4pcs Tyre Lever Set

    Set 4 Lever Ban

    Barang Ora.:BT2510

    * Baja karbon atos digunakake kanggo motor / skuter lan uga ban mobil!

    * Ukuran: 12 ″, 16 ″, 20 ″, 24 ″

    Barang No. Spesifikasi
    BT2510 4PCS SET
    BT2510A 12
    BT2510B 16
    BT2510C 20
    BT2510D 24
  • 3pcs 1 2 Sq Drive Alloy Wheel Deep Impact Socket Set

    3 pcs 1 2 Sq Drive Alloy Wheel Deep Impact Socket Set

    Barang Ora.:BT3257

    * Saben soket 6-titik dikepung lan duwe sisipan kanggo nyegah kerusakan rodha alloy lan kacang

    * Dhasar soket standar 17,19 lan 21mm

    * Digawe saka baja Chrome Molybdenum sing dianggep panas

  • 16pc 34 & 1 Impact Interchangeable Bit Socket Set

    16pc 34 & 1 Impact Disambungake Bit Socket Set

    Barang Ora.:BT3259

    * Cocog kanggo ndandani truk, Cylinder Head Bolts / Wheels and Shock Absorbers lsp

    * Digawe saka Cr-Mo, bisa digunakake kanthi alat pengaruh.

    * Kalebu:

    Hex Bits. 17.19.22.24mmx107mm Panjang

    Bit Star. T60, T70, T80, T90, T100x107mm Panjang

    E-Sockets.E18.E20.E22.E24x107mm Panjang

    3/4 lan 1 inci Drive Bit Adaptor

    4mm Hex Key

  • 5pcs 1/2″ Dr Thin Wall Impact Sockets Set

    5 pcs 1/2 ″ Set Lancar Impact Wall Dr Tipis

    Barang Ora.:BT3260

    * Ukuran: 15mm, 17mm, 19mm, 21mm, 22mm

    * Werna: Ijo, Kuning, Biru, Abang, Ungu

    * Bahan CR-M

    * Sarung njaba Protektif ngalangi Kerusakan Roda

    * Lebokake Nglindhungi Kacang Lug lan Baut saka Kerusakan

  • 8pcs 1 2 Dr.Lug Nut Driver Wheel Lock Remover Socket Kit

    8 pcs 1 2 Dr.Lug Nut Driver Wheel Lock Remover Socket Kit

    Barang Ora.:BT3262

    * Utas internal sing jero kanggo nangkep nut gembong utawa kunci sing dilucuti ing umume kendaraan. Soket desain tembok sing pas karo gembong diameteripun kanggo ngindhali rodha sing ora ana gunane.

    * Bahan CR-MO, Efek gradee dadi atos lan alus

    * Rampung ireng kanggo tahan korosi ekstra.

    * Ukuran: 17,18.5,20,21.5,23,24.5,26,27.5mm

    * Cocog kanggo digunakake kanthi alat pengaruh drive 1/2 ″.

  • 22pcs Wheel Locking Key Set

    Kunci Kunci Ngunci Roda 22 pcs

    Barang Ora.:BT3265

    * Setel rong puluh kunci ngunci kanggo ngilangi perkakas roda kunci ing kendharaan BMW.

    * Isi:

    # 41, # 42, # 43, # 44, # 45, # 46, # 47, # 48, # 49, # 50, # 51, # 52, # 53, # 54, # 55, # 56, # 57 , # 58, # 59, # 60

    1/2 ″ Soket tombol Dr.19mm (HEX) 42mm (L)

    Ngeculake bar tommy

  • Tire Lever Tool Spoon

    Sendok Alat Lever Tirus

    Barang Ora.:BT5117

    * Digawe saka waja atos sing abot lan duwe genggeman sing nyaman

    * Cocog kanggo ngganti motor lan motor

    * Kira-kira 11 ″ dawane (280mm) kanthi finish krom sing polesan