Jembatan Putih Dent Puller Kit Kanggo Ndhuwur Dop Mobil Piranti Dent

Item No. kasebutBT211020

Fitur:

- FUNGSI: Kit tipe jembatan kanggo ndandani lekuk lan cepet ing mobil, refridgerator, awak mesin cuci.

- DESAIN: Tab narik ing macem-macem wujud lan ukuran kanggo macem-macem tujuan.

- MATERI: Penarik jinis jembatan digawe saka plastik, entheng banget lan kabeh wong bisa nggunakake.

- PRESTASI: Kit ndandani dent iki bisa ndandani dent supaya ora ngrusak cat asli.

- Cocog kanggo: Digunakake sacara umum kanggo ngolah sheet metal kulkas, mesin cuci, mobil, motor, lsp.

- Cocog kanggo ukuran dent ing 14cm. 


Detail Produk

Tag Produk

Cara nggunakake kit penarik dent Bridge

White Bridge Dent Puller Kit For Car Dent Repair Pops A Dent Tools-6

Dhaptar pengepakan

1pc Jinis Jupuk Narik
3 pc Narik Tab
1 pc Kacang Gedhe
1 pc Knocking on Stick

Werna

Bobot

Materi

Paket

Putih + Ireng

0,1

Plastik

Kantong plastik

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita